Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (336/721) > >>

бай Теню:
https://www.facebook.com/1682708280/videos/10216054184862404

EDM electronics:
Скрипал Воскресе, /това е един много актуален и съвременен поздрав по темата, щото нещата са нагласени на умиране, чрез вак...иране/  ;)

Дълго време се чудих, каква е причината да убият президента на Хаити и кой. Първосигнално, като знам кой по принцип прави всички знакови терористични актове в света, майдани, убийства на генерали, атентати и убийства на президенти в Ирак, Либия и собствената си страна, ми стана ясно без да се замислям, кой е това. Със 100% сигурност е много голям демократ.  :D

Хаити е държава в западната част на остров Испаньола в Карибско море, на изток от Северна Америка.

Преди 1-2 месеца си припомних, че точно президента на Хаити отказа помощ от 1,5 мил. дози ваксини на Аст. Зенек.

Убийците на президента, около 20 човека се представили на агенти на ДЕА - американска служба за борба с наркотици, нападат охраната и убиват президента. Една част от убийците били колумбийски граждани, но обучавани в митрополията на българския колонизатор, другата част били граждани на същата митрополия - команден център на световната хегемония.

Някакъв черен президент си позволява нагло да е официален антиваксар?  :)
Дали има отношение убийството му с вероятния поръчител и отказът от ваксините, който поръчител не е трудно да се отгатне, същият по казусите Скрипал-Навални, оставям за размисъл и лична преценка на всеки.

бай Теню:
Истина или не?....http://fakenews.bg/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b5-cnn-%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0/?fbclid=IwAR08VaHCQbFzCMATEnStcCirGhjMgd5TmqZdhbaykOWgf-mbzxwTsh0ccOk

EDM electronics:

--- Цитат на: бай Теню в Юли 16, 2021, 07:32:15 am ---Истина или не?

--- Край на цитат ---
Обичайния заподозрян любител на фейкове.  :D
Как да е, като не  е.
Не виждаш ли, че надписа "ракия...." е с друга основа, по светла, ръбовете се разминават с останалите ръбове по титрите, в лявата част се вижда наслагването върху оригиналния титър и много други несъответствия, в т.ч. и изразът "ракия" няма да го разбере никой американец, на американски е "бренди, снапс, раки и т.н.".

Сам разбираш, колко лесно е да те излъжат, защото си свикнал да разсъждаваш с телевизора, не с мозък. - характерно за повечето ми опоненти тук.  :D И възрастта тук не играе никакво значение.  :)

Вместо това ще ви заостря вниманието за един друг спор, два боя скачахте - точно тия дето мислят с телевизора:
От както го има коронавируса небето зе изчисти от кемтрейли. Тая година няма въобще. Иначе самолетите си летят, не са спирали. Странно теорията за разликата в температурите във въздуха вече не реботи. Тия бъркаха обикновените следи, които траят до 1 час с кемтрейлите, които траеха по над 8 часа и старателно подредени в мрежа - нещо което съм наблюдавал многократно, особено когато съм по водоемите.

Вече има по-силно и по-евтино оръжие от кемтрейлите - вируси.  :D

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 16, 2021, 09:16:43 am ---От както го има коронавируса небето зе изчисти от кемтрейли. Тая година няма въобще. Иначе самолетите си летят, не са спирали. Странно теорията за разликата в температурите във въздуха вече не реботи. Тия бъркаха обикновените следи, които траят до 1 час с кемтрейлите, които траеха по над 8 часа и старателно подредени в мрежа - нещо което съм наблюдавал многократно, особено когато съм по водоемите.

Вече има по-силно и по-евтино оръжие от кемтрейлите - вируси.  :D
--- Край на цитат ---
Така е. Особено бях потресен, че по изборите вече не пръскат!
Обаче следя и финансовата част. Закъсат ли го янките за пари - небето се изчиства... И така е от години. Особено е видно, кога в Конгреса спорят за тавана на дълга, т.е. за какво да се харчи новият свежо-напечатан дълг.

С'я не бързайте да се хващате за кобура: Covid-19 е биооръжие >
https://strogosekretno.com/309/2/Covid-19-%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D0%B5.html
И за мързеливите направо извода:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия