Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (340/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Юли 21, 2021, 08:06:36 pm ---Ама има още нещо, спътниците за интернет на ниски орбити.
Чеп ша го праат те?
--- Край на цитат ---
1. Феновете с овчи възторг да приветстват източването на Пентагона от Мъск и френдове.
2. Да прихващат мрежов трафик на интересни цели, които пак имат общо с овчият възторг.
3. Да помагат за разпространяването на демокрация с DNS by-pass.
5. Е те и точно за това, което предполагаш. Zombieland...

Ksurnev:
Става ясно и защо не одобряват СпутникV,май.

juliang:

--- Цитат на: dymelsoft в Юли 21, 2021, 07:19:06 pm ---EDM electronics, ето отговор на въпроса ти за "дали е вярно или не".

Изводите весеки да си ги направи сам.

--- Край на цитат ---

Сори че ще ви разочаровам, ма графена е графит... а графита е въглерод.
Сега ако някой ми каже как се нарича съединението "графенов оксид" и с какво се различава от мехучетата в бирата ми, ще съм му изключително благодарен.
А също така ще съм благодарен на този, който ми каже къде бъркам в изводите си.

Димел, аз си направих едни изводи, ма трябва да те е срам от тях...

dmitarp:
май ти са много мехурчетата. Графеновият оксид е твърдо вещество, съществуващо само под формата на нано структури. А относно ваксините всяка ваксина има нано носители на рнк на вируса. В така наречените рнк ваксини нано носителите са изкуствени, а дали са на графитна основа е малко съмнително по скоро са на доста по сложна молекула. При другите ваксини нано носителите са парчета от адена вирус, което прави производството на тази ваксина технологично за по дълго време, освен това има пациенти алергични към тези носители.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 23, 2021, 03:09:32 pm ---Сега ако някой ми каже как се нарича съединението "графенов оксид" и с какво се различава от мехучетата в бирата ми, ще съм му изключително благодарен.
А също така ще съм благодарен на този, който ми каже къде бъркам в изводите си.

Димел, аз си направих едни изводи, ма трябва да те е срам от тях...

--- Край на цитат ---

Мехурчетата в бирата ти са от газ - въглероден двуокис.
Въглеродния окис ти каза какво е dmitarp. Твърдо е.
Диаманта и той е графит, но се различава от него значително по цената и свойствата.
"Европейският съюз инвестира 1 милиард евро в нанотехнологии, и по-специално за проекти, базирани на графенов оксид".
Представяш ли си, дават 1 милр. евро да изследват мехурчета от бира.  :D
Явно съчетанието на слънцето с мехурчетата от бира са ти дошли в повече.  :)

И аз си направих изводи, засега няма да ги оповестявам публично, дано някой го хване срам от тях.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия