Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (35/720) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Март 26, 2020, 05:01:49 pm ---Абе те кацат ако се налага и в полето особенно руските, но не на всяко летище имат необходимата техника за насочване на военни самолети. Военните ползват различни честоти.  А на гражданско летище и то голямо никой нама да ти позволи да кацаш на ръчен режим.
--- Край на цитат ---
Изводът? Значи са отишли да превземат Италия! Дано да е по-скоро, че не съм ходил там, а не ми се учи парларе италиано 8)

Радико:
Изключително бляскаво умозаключение силно съм впечатлен от анализаторските ти способности Витане. Адмирации, Евала.

Ksurnev:
Pratica Di Mare Air Base
Само това летище може да приеме 11+ още 4 самолета заедно.
Честоти, връзки, радарен контрол, автопилот, ръчен режим и др, нямят значение в случая.
Транспондерите на самолетите при такива мисии са включени, за да могат да се виждат от наземния граждански контрол и да им се осигури коридор за прелитане. А Радико е прав, могат да кацат и на къра.

https://www.google.bg/maps/place/Mario+De+Bernardi+Military+Airport/@41.6556696,12.4433197,3013m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x1325934905cb627d:0x79f269d0dac5384f!8m2!3d41.654446!4d12.446111?hl=bg

Витане, защо дразниш Радико, той си има свои виждания, (ориентирасе по GPS), а кото гледам ти си по ГЛОНАС.
Поздрави.

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Март 26, 2020, 05:56:19 pm ---Витане, защо дразниш Радико, той си има свои виждания, (ориентирасе по GPS), а кото гледам ти си по ГЛОНАС.

--- Край на цитат ---
Да ти кажа бе, що да не ти кажа.
Изпървом ти ми кажи, има ли проблем, че руснаците са пратили без пари военни лекари барабар с болниците си или не. После ти казвам.

Поздрави.

MTM:
Защо Руснаците или, който и да е задължително трябва да кацнат в епицентъра на заразата.
 Така не е прието. След пристигането на (конвоя) всичко се дезинфекцира. И след това, може да се продължи по маршрута.И не маловажно, хората трябва да си починат от пътя.
 Не може да кацнеш в епицентъра на заразата, без предпазните мерки, след като има и друг начин. Ако случайно (гостите) носят друг вирус, ще стане мазало. Или обратният вариянт.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия