Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: Ksurnev в Август 07, 2021, 03:40:47 pm ---Тая няма и ден в болница или лаборатория. Ами ти лолко имаш?
--- Край на цитат ---
Хулио е правоверен евроатлантик и няма нужда да има нещо или да доказва нещо.
Мой селски, що-годе млад (прав и корав) си заминал на 5-тия ден след ваксинация...
VITAN:
Хващайте се за кобурите!, този е един от идеолозите на Кремъл.
-
https://www.youtube.com/v/evHimIFDiP8
Ако ви трябва дълбок анализ. Ако не, включвайте си зомбивизора и не се занимавайте с глуписти.
VITAN:
Delta варианта на коронобесието бил по-заразен, обаче ядец!, по-безвреден...
Което и 100% се очакваше с всеки следващ щам.
FOX news:
https://www.youtube.com/v/x78lll1p4gI
EDM electronics:
Още в самото начало на епидемията "конския" доктор Пламен Пасков :), който уж нямал знания ;), като е държал изпит по обща медицина и микробиология, и също, като един конспиратор, какъвто съм и аз /и уфолог и тубар/ ;) предрече следното:
- Ако вируса е създаден в лаборатория изкуствено, то той ще бъде силно вирулентен. Т.е. ще мутира много бързо и тази мутация ще го връща много бързо в дивото му състояние /първоначалното/ и той ще стане съвсем безвреден. Няма да е същото, ако вирусът се е появил - мутирал по естествен път, за да стане заразен за човека, тогава може и да не изчезне завинаги чрез вирулентност /следващи мутации/ и да остане постоянна инфекция, като грипа, но разбира се в не такава смъртоносна форма - цитира учебника по микробиология, раздел вируси.
Конски доктор - не ги чува петлите. :D
Помня много добре кой, какво казва и си водя записки. :D
juliang:
При поставени 4 МИЛИАРДА дози ваксини смъртността е на ниво октомври 2020 - 60 000 на седмица. По-лошо е било само в пиковете на предните вълни, и то не много по-лошо - тогава са били около 100 000 на седмица.
За заразените - в момента сме с около 4,2 милиона седмично, при пикове от 5,0 и 5.7 милиона при предните вълни.
А сме на практика в началото на 4-та вълна. И пак повтарям - това е при 4 милиарда поставени дози, дето колкото и малко, все пак вършат нещо.
Та не е много ясно последно вируса "много бързо става безвреден" или "остава завинаги като постоянна инфекция"?
Щот то цитати дет могат да се разбират и така и иначе и аз мога да пускам :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия