Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Защо никой не казва, че Радосвет Радев си замина "неочаквано" след 2-ра доза Pfizer?
Георги Коритаров също.
????
Или някъде бъркам?
Иначе преститутките всеки ден от СМРАДовете ни вещаят за поредното мюре, кое кряка, че ваксините трябвало да станат задължителни.
juliang:
--- Цитат на: krasias в Август 09, 2021, 11:22:07 pm --- Нещо пак не си разбрал, в ковид отделенията на болниците е пълно с ваксинирани, почти няма неваксинирани.
--- Край на цитат ---
Това откъде го взе като информация?
--- Цитат на: VITAN в Август 11, 2021, 07:53:18 pm ---Защо никой не казва, че Радосвет Радев си замина "неочаквано" след 2-ра доза Pfizer?
Георги Коритаров също.
--- Край на цитат ---
А това?
Да ти кажа че в офиса всички освен мен са ваксинирани, и нито един не е умрял...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 11, 2021, 08:02:09 pm ---Да ти кажа че в офиса всички освен мен са ваксинирани, и нито един не е умрял...
--- Край на цитат ---
1. Това го мярнах в един фейсбук. Там има едни цербери факт-чекъри, които тия дни май са се разбеснели на тема коронобесие. А постът си стои, не са го делнали.
2. Ти защо не си се ваксинирал бе, безотговорен балкански субект?! Скачаш като Матросов на амбразурата, а не се грижиш за благо то на..., на...., аве на нацията (няма значение коя)! Всеки правоверен евроатлантик бе призован многократно да си вземе 2-те дози.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 11, 2021, 09:00:53 pm ---1. Това го мярнах в един фейсбук. Там има едни цербери факт-чекъри, които тия дни май са се разбеснели на тема коронобесие. А постът си стои, не са го делнали.
--- Край на цитат ---
Направо онемях от това...
VITAN:
Не ми онемявай, а марш да изпълняваш интернационалния си дълг!
За Георги Коритаров се говореше с половин уста тук-таме, за тоя последният (не съм му фен) се осланям на бдителността на факт-чекърите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия