Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Ksurnev:
Откривателя на PCR теста казваше, че теста е негоден за такава диагностика, и по едно време, след като го каза, умря, и никой нищо.
Все едно не е живял.
Та нищо чудно. А сорса на статията е НЕМСКИ.
Това е сорса: по-интересен е - има много препратки най-долу.
https://www.xandernieuws.net/algemeen/laboratoria-in-vs-kunnen-in-niet-een-van-1500-positief-getesten-covid-19-vinden/
dymelsoft:
--- Цитат ---Може ли в световен мащаб да има такава заблуда?
--- Край на цитат ---
Ами склонен съм да вярвам, че може. Важното е да се следва плана за въвеждане на контрол и доброволно отказване от елементарни права и свободи на човека (стадото). За себе си от чисто любопиство, съм поискал технологичната инструкция, чрез която нашите лаборатории индентифицират-разпознават делта варианта. Т.е. как и какво се търси в биологичните проби за да се докаже наличието на делта варианта на въпросния ковид? Изобщо на базата на какво и с какво калибрират своите уреди в тези лаборатории за да откриват съответния вариант? За сега нещо не получавам отговор, въпреки личните ми контакти с лекари-лаборанти.
Иначе това е описанието на самия вирус: "Геномът на SARS-CoV-2 се състои от единична едноверижна РНК молекула, кодираща 16 неструктурни протеина и от 4 основни структурни протеина: S-гликопротеин (структурен протеин на шиповете), капсулен протеин Е, мембранен протеин М и нуклеокапсиден протеин N. РНК и протеиновите N геноми образуват нуклеокапсид със спираловидна симетрия, заобиколен от външната обвивка. РНК на вируса е инфекциозна, служи едновременно като геном и като вирусна информационна (иРНК)."
Антигенните тестове са базирани на измерване количеството антитела, които се образуват в серума на пациента в отговор на вирусния антиген – региона RBD (Receptor Binding Domain) на Spike протеина (S1 субединица). Остава въпросът от къде и с какво се снабдавят лабораториите за да получават въпросните резултати.
Михаил Кузмов:
Ако приемем че има план, кой тогава го е създал, и как така това се приема в световен мащаб? Някак си ми звучи конспиративно! Трудно ми е да възприема че това може да стане със съгласието на правителства и опозиции на всички държави!
Ksurnev:
В библиотеката на американския конгрес има само 4 български книги на един автот. Това е Николай Николов.
Това, което става е описано в "Тайните протоколи".
krasias:
И тия не казват истината. Имаше ковид но беше създаден в лаборатория, бяха съединили грип с пневмония. Щото грипа е по заразен а пневмонията по смъртоносна, но двата щама вече се разделиха и сега "делтата" е само грип, по заразен но и почти безопасен. Ако човек прегледа симптомите на делтата там пише ясно възпаление на горните дихателни пътища или преведено - малко повече сополи или още по ясно чист грип. Но вече пневмония няма, с една дума това не е ковид.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия