Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
--- Цитат ---@Радико, да препрочетеш "Парадоксите на конспирацията" ли...
--- Край на цитат ---
И да я препрочета пак ще стигна до същият изеод защото съм прочел вече и други неща и съм направил и съответните изводи, а и съм ги съпоставил с нещата които ми се е случило да видя с очите си. Изкарал съм от текста ии най опевадният пример за методите на "антиконспираторите" толкова добре са обработени, че и ти несъзнателно ги използваш. Ето ти твоя цитат:
--- Цитат --- на докторите се плаща да пишат умрелите от нещо друго че са ковидни, ваксините са най-малкото безполезни, а като нищо ни вкарват графенов окис, или нано-интерфейси с които ще ни управляват през 5 джи-то... А,да ... да не забравяме и следите от самолетите... Абсолютно сигурно е че Байдън, Путин, Си Дзипин, Меркел, Макрон, Раул Кастро и още десетки правителствени и държавни ръководители дет не могат да се гледат се срещат тайно, и кроят планове как да загробят определен процент от населението на собствените си държави...
--- Край на цитат ---
На тях им е ясно, че тези конспиративни разкрития са много привлекателни за всякакви идиоти които си доизмислят какви ли не бомбастично идиотични доукрасввания на чутото или прочетено. При което за дискредитиране на истината се взима едно вярно изказване и се вмъква във поредица от явни идиотизми. И този който чете въпросния материал приема лековерно всичко за идиотизъм включае и истинското рационално изказване. Което в твоя случай е факта, че докторите взимат пари за да лъжат за починалите от ковид. Смешнито в случая е, че този ФАКТ въобще не е някаква секретна тайна. Ствсем явно е заявено, но така, че да е трудно да се схване за какво иде реч: докторите "на първа линия" взимат пари нали. А някой проверява ли ги дали действително са на първа линия или те сами са си създали вирруална първа линия. Не не ги проверяват. Дори ги подтикват по един или друг дискретен начин да ди направят сами първата линия. Демек да излъжат.
Е този факт ти си го смесил със останалите примери в изказването си които разбира се са създадени от идиотите и той също минава за идиотизъм. Да ама не. Има и хора пред които не минава. Събуди се и мисли. Уж пиеш бира а не Кокакола. А си взел да мислиш сякаш наблягаш на Колата
juliang:
Да, Радико... Само преди година-две Господарите изкараха един доктор, дето поставяше стентове в сърцата на зрдрави пациенти, за да приира пари от здравната каса. Не си мисли че е само един.
Какво стана с разкритието че в Правителствена болница са правени трансплантации на израелци с органи на украински "роднини"?
Защо за тези случаи няма такива реакции? Защо не се стигна до заключението че всички сърдечни хирурзи си измисял болсти на сърцето и оперират здрави хора, само и само да прибират едни пари?
Във всяка професия има мърша. Но когато генерализираш и обявяваш че това е световен заговор... естествено че ще почне да обраства с измислици.
Вероятно някой починал от нещо друго е бил записан в ковид графата умишлено. Най-0вероятн одори не е единичен. Но да твърдиш че това е преобладаващ процент, или дори че няма починали от ковид...
Радико:
Така е Юлияне, така е. Само пропускаш малката подробност, че едното се преследва от закона а другото тихомълком се поощрява от тези които трябва да контролират законността в тази дейност. Когато ти заявят, че е по добре няколко човека да бъдат определени като положителни без да са откилкото няколко положителни да бъдат определени като отрицателни и за това няма да бъде коментиран нито един положителен резултат от тест... И най тъпия да си ще се сетиш какво значи това. А докторите не са тъпи нали.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Август 29, 2021, 02:03:35 pm ---... Само пропускаш малката подробност, че едното се преследва от закона а другото тихомълком се поощрява от тези които трябва да контролират законността в тази дейност. ...
--- Край на цитат ---
Едното трябва, но не се преследва от закона. Дори и след осветяването на случката последиците бяха смехотворни. Ползвайки твоята терминология "тихомълком се поощрява", докато не се разчуе.
А за другото... какви факти има? Толко ли па немаше един човек, дето да разрита тоя кошер, да вземе да впрегне правосъдната система? Или пак ще ми кажеш че всичко е нагласено, и че има "заповед отгоре" такива случаи да не се разглеждат? Десетки хиляди починали... поне 10 би трябвало да са роднини на някоя богата циганска фамилия с дебели връзки в неправителствени организации, дето за един шамар стигат до европейския съд по правата на човека... или мислиш че от ковид умират само обикновени хора?
Радико:
Нещо пак като Дявола чете евангелието го даваш. Значи не става дума за прикриване на случай на починали от ковид става дума за починали по други причини "естествена смърт" така да се каже вписани като починали от ковид. Също така и най вече става дума за здрави прави хора обявени, че имат положителен тест и поставени под карантина, със тяхното ясно знание и съгласие и срещу 300 лв. В брой. Толкова за най бедните. Или толкова за тези за които аз знам. За други може числото да е различно. Но това не променя същността на нещата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия