3. Руските ваксини не съдържат графен - затова СЗО-(Бил Гей) не ги одобряват, покрай тях и Еврогейския съюз.
Да ми посочиш официален документ от производителя в който изрично е указано че руската ваксина НЕ съдържа графен, или такъв, в който е указано че западната СЪДЪРЖА графен? Или пак ще си играем на "сложи си шапката от алуминиево фолио"?
И за да съм конкретен - някой може ли да постне една-единствена снимка от аптчеката в къщи, в която има едно единствено руско лекарство в срок на годност? Въз основа на какви данни сте избрали руската ваксина? Какви данни имате за качествата на руската фармация изобщо? Не че имате някакви данни за другите производители... което ме води до мисълта че се прави чисто емоционален избор.
Не, наистина не разбирам... вярвате на европейската комисия когато тя одобрява даден автомобил като безопасен, решава че дадена добавка в храната е безопасна, но когато ви казват че ваксината е безопасна - това е лъжа, комисията знае че е вредна, но я одобрява... По тая логика всички мобилни телефони може да излъчват стотици пъти над допустимите дози радиовълни, всяко едно лекарство в аптеките може да е отрова, дори простия аспирин или витамин С...