Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (368/721) > >>

Номак:
взеха да дигат тока,вода..всичко!
в 21век ,ерата на изичслителната технология-ИИ,невронни мрежи ,се връщаме назад .. ?!
Моите шамански заложби ми подсказват че някоИ много лошо клатят лодката ..
скоро без СЕ няма да може да се оцелява ,,

VITAN:

--- Цитат на: Номак в Октомври 04, 2021, 07:07:16 pm ---Моите шамански заложби ми подсказват че някоИ много лошо клатят лодката ..
--- Край на цитат ---
Шаманите са точно по жжунглите. Сибирски студени, африкански горещи...
Отказа от здравият разум ще доведе до бетонни жжунгли и такива като теб ще са на почит.
Това пък на мен ми подсказват заложбите.

juliang:

--- Цитат на: Номак в Октомври 04, 2021, 07:07:16 pm ---взеха да дигат тока,вода..всичко!
в 21век ,ерата на изичслителната технология-ИИ,невронни мрежи ,се връщаме назад .. ?!
Моите шамански заложби ми подсказват че някоИ много лошо клатят лодката ..

--- Край на цитат ---
Всички това става щот ватенките решиха да правят сечено на украинците. Не че нямат основание, но... явно само с реване нещата не стават. Казаха им че украиницте крадат газта - ония в Брюксел се повълнуваха и нищо. Сега просто намалиха дебита, за да си личат още повече кражбите, и вероятно тая зима Ханс и Франсоа ще преоткриват кюмбетата. Лошото е че и въглищата се добиваха от Донбас, а там има мъничко военни действия и сички мини са леко наводнени...
Но няма лошо - това още повече ще покаже зависимостта на Европа от изкопаемите горива, и че трябва спешно да се прави нещо, за да се разкъса тая зависимост. Така че електромобилите, фотоволтаиците и изобщо всичко дет не гори нещо изкопано или пораснало от земята, ще получи добър стимул.
Другия вариант е спешно да се разконсервират всички ТЕЦ-ове на въглища в Европа, да се премахнат или намалят въглеродните такси, и временно да се върнем едно 100 години назад...

Радико:
Юлияне забравяш оше едно възможно решение.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Октомври 04, 2021, 09:02:15 pm ---Юлияне забравяш оше едно възможно решение.
--- Край на цитат ---
Нищо подобно.
От това, кое е написал си личи: никак не го е забравил.
Просто не всеки образ може да мине през филтъра, наречен: Алиса в страната на чудесата.
Историческите събития най-лесно се филтрират, кинтите в джоба най-трудно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия