Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (375/721) > >>

Ksurnev:
Витя, светни се сам, като го пуснеш клипа - пише.
Юлиане, товапише на сайта на микснюз: Новости Латвии и Риги на русской языке - Mixnews
Даже не знаят руски. Ама в крайна сметка, Всеки петел си кукурига на неговото бунище, демек Mixnews.

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Октомври 22, 2021, 10:16:10 am ---Юлиане, товапише на сайта на микснюз: Новости Латвии и Риги на русской языке - Mixnews
Даже не знаят руски. Ама в крайна сметка, Всеки петел си кукурига на неговото бунище, демек Mixnews.

--- Край на цитат ---

Обясни му го това на Витан - цитира ми някакъв заседнал в блатата на Флорида руски емигрант, който ми обяснява какво било положението в Австралия... Изключително компетентен трябва да е тоя пич... особено по въпросите на коронавирусните мерки в Австралия, нали?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2021, 09:59:01 am ---Човека не говори за инжектиране в органи, а за впръскване на ваксината по погрешка в кръвоносен съд вместо в мускула.
--- Край на цитат ---
Никак не съм се сетил. Изобщя! Което не променя мнението ми и с 1%.
Ваксините за това нещо са бошлаф - парата отива в свирката.
В момент на епидемии не се ваксинира! Особено масово. Това води до нови щамове.
Това е добре измислен вирус.
Имате около 150 вируси извлечени от китайски прилепи - вируси интересни на военните щатски биолаборатории.
Това може да побърка света за 1000 години напред.
Там е заровено кучето.

Докато не се затвори това черничкото (що в САЩ им е забранено) бял ден няма да видим.

juliang:
Витане, кой е сътворил испанския грип? А едрата шарка? А дезинтерията, чумата, холерата? Или Пентагона е от средновековието?
Как може откак човечеството да същетвува епидемиите да са се появявали от нищото, само през последните 50 години да ги създават изкуствено? И точно Пентагона, или ивъл американс...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2021, 11:03:15 am ---Витане, кой е сътворил испанския грип? А едрата шарка? А дезинтерията, чумата, холерата? Или Пентагона е от средновековието?
Как може откак човечеството да същетвува епидемиите да са се появявали от нищото, само през последните 50 години да ги създават изкуствено? И точно Пентагона, или ивъл американс...

--- Край на цитат ---
Не ве пич, явно е вярна версията, че некво китайче на пазара сложило едно до друго панголин и прилеп, миризмите са се караштисали, то вдишало и така се заразило... Спете спокойно деца!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия