Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2021, 06:33:16 pm ---И защо пуснаха вируса в Китай? Аз отговор не виждам.
--- Край на цитат ---
В Китай заради слепите, дебилите, полудебилите, полезните идиоти и тия с житейското мото: мразим да мислим. Па и да не мразим, не моем.
juliang:
Изключително конкретен и полезен отговор. Благодаря за компетентното разсянение на въпроса.
Радико:
--- Цитат на: juliang в Октомври 22, 2021, 06:33:16 pm ---И защо пуснаха вируса в Китай? Аз отговор не виждам.
--- Край на цитат ---
Ами защото все някъде теябва да бъде пуснат. Ако беше пуснат в Европа щеше да питаш защо точно в Европа.
VITAN:
От вчера, но по темата и по същество:
-
https://www.youtube.com/v/ah6QHpj9gQc
В Швеция им се опънаха в началото и сега там няма НИЩО...
juliang:
Витане, ти си кат делфийския оракул... всеки може да си тълкува думите ти както си поиска. Тая тактика не работи - разбери го. Работела е преди 2 500 години, сега не работи.
--- Цитат на: VITAN в Октомври 22, 2021, 03:32:54 pm ---Бинго! Доналд Тръмп щеше да съди Китай за трилиони $. Но за няколко дена клекна!
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Радико в Октомври 22, 2021, 08:11:58 pm ---Ами защото все някъде теябва да бъде пуснат.
--- Край на цитат ---
Можеха да го пуснат в Севрна Корея - щеше да е голям цирк. Можеха да го пуснат във Филипините, в Русия, в някоя туристическа дестинация... В Африка да го бяха пуснали - тм постоянно върлува нещо, никой нямаше да направи въпрос. Не, избраха животински пазар в някакъв град в Китай, дет света не го беше чувал дотогава... Да им имам логиката, честно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия