Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Купува си западняка 1 кафе от машина и след секунди руският министър показва на западният журналист касовият му бон.
Това, което американците правят с 1$ за военни разходи, руснаците го правят над това за 10 цента. А как ли им се получава?
Сега, що се отнася до приватизираните под западни инструкции предприятия, нещата са като при нас.
Но узаконена корупция под формата на лобизъм няма.
Дори запада за оня агент на ЦРУ налага санкции, вряка, кряка - въпросното употребено гумено изделие е в затвора за финансови далавери.
Ай приключваме, че тук е за вируси...
Ако някой иска да реве, протестира, опонира - има си съответните теми.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Октомври 24, 2021, 03:12:56 pm ---...
Но узаконена корупция под формата на лобизъм няма.
...
--- Край на цитат ---
Какъв лобизъм в кралство? Какво има да лобираш, като най-накрая един човек взима решенията? И за какво да лобираш, като на практика в повечето отрасли има монопол?
Радико:
Днес е ден за една неприятна равносметка
Поне за мен. Не съм човек които злорадства. Ако бях такъв щеше да е радостна. Но как да се зарадваш, че си прав когато за долазателство се ползва злищастието на приятели и познати. А равносметката е следната:
Имам трима познати и роднини за които съм сигурен, че действително са починали от Ковид. И вече четирима които са пострадали след ваксиниране. Починали или със трайни да не кажа необратими последствия.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Октомври 24, 2021, 09:32:41 pm ---А равносметката е следната:
Имам трима познати и роднини за които съм сигурен, че действително са починали от Ковид. И вече четирима които са пострадали след ваксиниране. Починали или със трайни да не кажа необратими последствия.
--- Край на цитат ---
За това е тази тема, а не да си обясняваме: Часът какво е, литърът защо е...
Ако може, дай тия 4-ма: колко с каква експериментална течност са се ваксинирали.
И ако знаеш, разбира се.
Радико:
Не знам, но двама са починали единият е мъж парализиран от кръста надолу и една жена парализирана половината тяло като след инсулт. Със сугурност ще кажат, че просто съвпадение. На инсулта с ваксината дошло и е времето. Но всички са подтрадали 2-3 дни след ваксинирането.
П.П. не включвам една роднина която изкара Ковид, после се ваксинира и след време го изкара още веднъж много по тежко от първия път.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия