Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (384/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Октомври 24, 2021, 09:32:41 pm ---Днес е ден за една неприятна равносметка
 Поне за мен. Не съм човек които злорадства. Ако бях такъв щеше да е радостна. Но как да се зарадваш, че си прав когато за долазателство се ползва злищастието на приятели и познати.  А равносметката е следната:
Имам трима познати и роднини за които съм сигурен, че действително са починали от Ковид.  И вече четирима които са пострадали след ваксиниране. Починали или със трайни да не кажа необратими последствия.

--- Край на цитат ---
Пръв мой братовчед умря от ваксина. Боли ме душата, иде ми да разкъсам всички сатанисти дето замислиха това, но си оставам на старото мнение и отношение- тъпаците, които се ваксинират да мрат. Така е редно. Светът трябва да се прочисти от тях.

dmitarp:
В момента в България са имунизирани 1.44 млн. човека което е окло 21% от населението при база 6.8 млн. човека. Дневно се заразяват около 13% имунизирани, което прави 38 % ефективност на ваксините, което е много зле ако се гледа само показател заразяване, но ако се проследят най-тежките случаи, смъртните то картината е друга, само 2,5 % от смъртните случаи са ваксинирани, което прави 88% ефективност на ваксините, което не е чак толкова зле.

krasias:
dmitarp, като цяло медицината ни в момента е на ниво жива Трагедия. И ти правиш ли разлика между статистика и Стъкмистика. Да ти предлагат някакъв мръсен бълвоч като върха на научната мисъл е направо срамно и отвратително тъпо. А и да се бориш със следствието вместо с причината за болестта води точно до тези резултати които са малко повече от нищо, тоест пак си боледуваш и разнасяш заразата. А и самите прозводители на ваксината НЕ ПОЕМАТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПОСЛЕДСТВИЯ и после хората били глупави що не им вярват.

dmitarp:
Чета само официални данни, не споря дали са вярни или не. Имам единствено съмнения относно това, какво се разбира под ваксиниран, за мен е индивид, след 28-ми ден след пълен цикъл на ваксинация, аз се съмнявам че, 13% процента имунизирани, които се заразяват всеки ден отговарят на това условие.

Радико:
Нещо липсва в цялата тази статистическа информация.
А именно процента на пострадалите от ваксинирането. Ако се добави и той картината ще бъде доста по цялостна но и много по нелицеприятна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия