Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
krasias:
--- Цитат на: dmitarp в Октомври 25, 2021, 12:48:57 pm --- Имам единствено съмнения относно това, какво се разбира под ваксиниран, за мен е индивид, след 28-ми ден след пълен цикъл на ваксинация, аз се съмнявам че, 13% процента имунизирани, които се заразяват всеки ден отговарят на това условие.
--- Край на цитат ---
Пак ти повтарям че когато се бориш със СЛЕДСТВИЕТО а не с ПРИЧИНАТА не се получава нищо, независимо дали са с пълен цикъл или не ТЕ БОЛЕДУВАТ И ЗАРАЗЯВАТ. Тази година по морето делта вариата беше донесен от ваксинирани и това официално си го пишеше. Да не казвам че на 4 октомври в началото на тази измислена ковид вълна Израел разреши пътуванията до България, щото вече не сме рискова дестинация.
svetlio760:
За повредени от ваксина се считат хора дали реакция или умрели до 14 дни след ваксинирането. Това, че от ваксините умират хора след 14 ден на никой не му пука и тези хора влизат в статистиката като умрели от ковид. Така направиха с братовчед ми. Говоря от първо лице! Така че 3б3м ти статистиката.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Октомври 25, 2021, 01:15:14 pm ---Нещо липсва в цялата тази статистическа информация.
А именно процента на пострадалите от ваксинирането. Ако се добави и той картината ще бъде доста по цялостна но и много по нелицеприятна.
--- Край на цитат ---
Как да се докаже че пострадалите са пострадали от ваксина? Може би млади хора не умират ей-тъй, от нищо на пръв поглед? Да не говорим как се прави статистика за починали от ваксинация в старчески дом, дет половината може да умрат ако персонала остави прозреца отворен през нощта...
dmitarp:
--- Цитат на: Радико в Октомври 25, 2021, 01:15:14 pm ---Нещо липсва в цялата тази статистическа информация.
А именно процента на пострадалите от ваксинирането. Ако се добави и той картината ще бъде доста по цялостна но и много по нелицеприятна.
--- Край на цитат ---
Смъртността в България преди ковид е 12 на 1000 за една година, при ваксинирани 1.44 млн. това е 17280 човека, или дневно 45 човека, ваксината не означава безсмъртие, нито пък не ваксинираните ще живеят с орлите.
Ksurnev:
Това е сайта на JHU, има какво да се види.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия