Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (387/721) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: svetlio760 в Октомври 25, 2021, 07:13:21 pm ---Преди да ме ваксат ще паднат няколко трупа!!!

--- Край на цитат ---

Светльо, не така експанзивно бе, човече! Твоето изказване ме уплаши! Не съм страхливец, но не мислих че,  моето споделяне може да предизвика такъв ефект! Аз също скърбя за сестра си, но не обвинявам никого за това. Всеки сам носи отговорност за живота си, включително и сестра ми!!! Така решила, така направила! Просто споделих информация от първо лице!
 Искам да кажа че, трябва да реагираш по-спокойно! А с това твое "трепане" нищо няма да направиш! По-добре мисли как да не се поддадеш на всеобщата психоза обхванала повечето хора, отколкото да трепеш някого! Сега е време да се оцелява, а не да се става жертва на една умираща система.....

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 25, 2021, 08:10:50 pm ---Сега е време да се оцелява, а не да се става жертва на една умираща система.....
--- Край на цитат ---
100% Ето в САЩ и известните млади звезди са покосени от ваксини. А хората от идиотизма на управляващите. Примерче:
-
https://www.youtube.com/v/nZGKxvCOUec

svetlio760:

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 25, 2021, 08:10:50 pm ---Светльо, не така експанзивно бе, човече! Твоето изказване ме уплаши! Не съм страхливец, но не мислих че,  моето споделяне може да предизвика такъв ефект! Аз също скърбя за сестра си, но не обвинявам никого за това. Всеки сам носи отговорност за живота си, включително и сестра ми!!! Така решила, така направила! Просто споделих информация от първо лице!
 Искам да кажа че, трябва да реагираш по-спокойно! А с това твое "трепане" нищо няма да направиш! По-добре мисли как да не се поддадеш на всеобщата психоза обхванала повечето хора, отколкото да трепеш някого! Сега е време да се оцелява, а не да се става жертва на една умираща система.....

--- Край на цитат ---
Няма как да стана жертва на общата психоза и постът ти не ме накара да откача. Аз съм си откачен. Спасил съм 30 човешки живота, оня горе няма да ме гледа лошо ако отнема няколко при самозащита от игли. Това е нормалната реакция. Останалите хора и техните мнения и реакции са просто случки и комуникации по време на пътуването им към кланицата. Те не ме интересуват.

Михаил Кузмов:
За момента се очертава косвена принуда за ваксиниране. Зелени сертификати, може би и ново малоумно изобретение. Да се стигне до пряка принуда, дълбоко се съмнявам. Двама те държат един те вакса! Мисля тогава хората масово ще вземат мотиките! Сега също се наблюдава отрицателна реакция, но също множество си изтеглят зелен сертификат. Очевидно обществото е "разделяй и владей"! "Какво да се прави" ? е романа на Чернишевски бил настолно четиво на Ленин?!

dmitarp:
В Ню Йорк ваксинацията е задължителна за всички обществени служби и за по голямата част от частните компании,  последвайте примера, нали всички се стремите към Америка

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия