Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Ми ако само си преболедувал не светиш под УВ лъчи. Като парите бе. Истинските светят по определен начин. Другите не. Във статията от линка който дадох по горе, той няма общо с ковид но описва принципа. Та там е обяснено, че има различни маркери светещи по различен начин. Доста удобно за някой цели. Отива в магазина или дискотеката синчето на богаташа и пръстчето му свети в зелено. Отива моят син свети му пръстчето в синьо. Отива на бай Асан сина и пръста му кафенее. Мдааа много удобно нали. Със това ще прелъстят някой хора да им станат поддръжници заради тези фалшиви привилегии.
VITAN:
Щатите си прецакаха сами производството на обогатен уран.
Ядрените лаборатории Лос Аламос - изхвърлили сумати ядрени учени на улицата, що не щели да се ваксинират!! А бяха си поставили цел до 2040-та да обогатяват сами пак уран.
Споко ве, в Иран и Северна Корея ще ги вземат и без ваксини, и без здравни книжки, че и без паспорти даже!
P.s. Хулио, а що не попиташ как съм разбрал това или как ще го докажа?
svetlio760:
--- Цитат на: Номак в Октомври 26, 2021, 07:26:29 pm ---вероятно всички са преминали през ковидь-вероятно всички имаме имунитет вече-но не се засичат антителата на базата на които може /трябва/да се изкара зелен сертификат-само че не може така,треа да ни вкарат в организма гадостта ..
--- Край на цитат ---
На кого му дреме за грипа- евтаназията му е майката!!!
dmitarp:
--- Цитат на: Радико в Октомври 26, 2021, 07:41:17 pm ---Ми ако само си преболедувал не светиш под УВ лъчи. Като парите бе. Истинските светят по определен начин. Другите не. Във статията от линка който дадох по горе, той няма общо с ковид но описва принципа. Та там е обяснено, че има различни маркери светещи по различен начин. Доста удобно за някой цели. Отива в магазина или дискотеката синчето на богаташа и пръстчето му свети в зелено. Отива моят син свети му пръстчето в синьо. Отива на бай Асан сина и пръста му кафенее. Мдааа много удобно нали. Със това ще прелъстят някой хора да им станат поддръжници заради тези фалшиви привилегии.
--- Край на цитат ---
Като си толкова компетентен, защо не направиш запитване към някоя лаборатория, да ти направят такова изследване да установят дали си ваксиниран или не, каква е процедурата, колко време отнема и колко струва, после публикувай отговора им тук. В София има такива лаборатории, правят ранно откриване на тумури и изследвания за редки генетични отклонения.
VITAN:
Добре е да се знае! Има видео по-долу в статията с превод на български. Да няма после: не знам, не разбрах...
https://thebulgariantimes.com/%d0%94-%d1%80-%d0%90%d0%bb%d0%b8%d0%bc-mrna-%d0%b8%d0%a0%d0%9d%d0%9a-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d1%83%d0%b1/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия