Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
Радико, Истанбулската конвенция и тя ще е от ден до пладне. Аз лично не хванах това време, но малко преди да се родя буквално целия свят беше пощръклял - пиеха и се друсаха без спир, онождаха се по поляните, живееха като арабски бедуини в едни бусчета и смятаха това за изключиелно напредничаво, за бъдещето на човечеството. Хипита им викаха... Е, мина им мерака за 20-тина години и останаха само разни динозаври като Васко Кръпката.
С п*далите ще е същото - в момента е модерно, народа се е чалнал, но след 20-тина години ще останат екзотика като кришнарите, пеещи на Витошка...
Не са прости казваш... а се опитваш да ме убедиш че взимат решения, които са на нивото на дете от забавачката...
Радико:
Написал съм "НЕЩАТА не са толкова прости" а не "ония не са толкова прости"
По скоро бих казал, че са вече изчерпани.
Изчерпани от към идеи и правят всичко по клише "във един формат" както се изрсзвват по телевизията:
"Това не става защото излиза извън формата на предаването" Извън заучения шаблон. Странно, че толкова хора, включително и ти все още им се връзват.
А споменах Истснбулсксата конвенция заради друга подробност която явно ти убвгва в момента.
Конвенцията бе предложена като акт на подпомагане на страдащите Жени. Рвално авторите въобще не ги е грижа за тези "гнусни старомодно хетеросексуални жени.
За тях беше важно да си прокарат пенделските идей. И това е силно свързано със ситуацията в момента. Защото заради тази конвенция пенделите вярват в тези "хора" и са готови на много неща заради тях.
svetlio760:
....Бля бля бля.... Или просто стотина сатаниста- педофила управляват паричните потоци на държавите и принасят деца в жертва на боговете си, като чинно им събират резервните части, но нещо нещата около Тръмп и президентството му се пропукаха и трябваше да излязат на светло и да поведат кръстоносен поход срещу всички нормални хора за да отложат неизбежното, защото много от тях дадоха фира при Тръмп. Как 100 човека ще се справят със 7 милиарда ли? Ми не могат, ама трябва да опитат. Как се мре така без нищо? Или вие май не видяхте какво се случи на изборите в Америка? Не видяхте и колко педофила бяха осъдени и избити от Тръмп? И явно не виждате, че Тръмп се закрепи! И за да не ви натрисам фанатично Тръмп и да ви го размахвам като деветосептемврийско байряче, нека спомена и факта, че Америка е държава и това, че групировка я е обяздила, не означава, че е престанала да бъде държава. Той и социализма беше обяздил половината свят, но падна. Ей от там идва и Тръмп. Това не го прави спасител на човечеството... Попаднал там, направил си пиара, раздрусал системата и се дръпнал или дори й се подчинил. Същото което прави Радев сега, същото, което прави и Путин от началото на пЛандемията- Чакат кочината да се тресе сама докато падне сама, а тя се тресе все повече и повече и без помощта на Тръмп или който и да било- евтаназират и части от своите си структури както правеше и тяхната рожба Сталин на времето. Та вземете се поровете малко и не дрънкайте глупости.
VITAN:
Хулио - на амбразурата! (какво толкова)
https://www.youtube.com/v/pFZn4_LS2PY
Ако ви е интересно и това:
https://www.youtube.com/v/5wmQHYSFyow
Радико:
Абе пичове ей сега чета във фейса. Са не съм сигурен дали не е фалшива новина. Та ше го проверя лично тези дни, но изказването беше, че кръвните центрове вепе не взимали кръв от ваксинирани!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия