Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (5/712) > >>

ppipilica:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Март 16, 2020, 09:39:46 pm --- Като се вземе в предвид че спирта унищожава вируса, дали пък инхалация с греяна ракия няма да има положителен ефект.

--- Край на цитат ---
А колко промила гарантират смъртта на вируса.

ppipilica:
Аз за други промили питам, тия дето ги мерят ако караш на две ракии.

edin:

--- Цитат на: MTM в Март 16, 2020, 08:05:29 pm ---edin Браво че сподели информацията! Само не разбрах,за  чашите с чесън. Варят се чашите с
чесъна, или се изсипват в съда.
 Благодаря предварително!!!

--- Край на цитат ---

Чаша вода - 200мл. Класическо ;) Значи 1,4 литра вода + 8 скилидки чесън. Получава се хомеопатично разреждане, в което има логика. Аз съм забелязал, че ако изям няколко скилиди чесън, не ожаднявам, но ако хапна таратор, в който чесънът е съвсем малко, след това ожаднявам много, а и кръвното пада. Преди години, правих една тибетска рецепта, за възстановяване на кръвоносната система и тя беше с голямо разреждане на чесновия спиртен извлек.

krasias:
vanчо, сега пък и апарати за кислород ли ще произвеждаш, че то кислород си има достатъчно и нещата са много по прости. Почваш да дишаш бързо и непрекъснато за 30 секунди до 1 минута и тогава ще разбереш колко лесно се насищат белите дробове с кислород.

sorrry:
 В Тайван, Сингапур, Китай до всяко болнично легло има инсталиран озонатор и йонизатор. Лечебния ефект е доказан. Вече китайски медици предлагат помощи на Италия за активно лечение.  Особеността е, че озона в големи дози е токсичен. Лесен метод за добиването му е с UV бактериацидна лампа. Продават се. Метода с браун газа не е изследван за конкретния случай, но бо трябвало да има ефект. При дишане ,кислорода не е кой знае колко , а водорода няма нужда да се изхвърля. Той служи за редукционните процеси в тялото и за изхвърляне на токсини и свободни радикали. Който има наличен ел.лизер може да се възползва. Само трябва да помагаме на тялото за изнасяне на гадостите с повече течности и движение за раздвижване на лимфата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия