Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (41/720) > >>

VITAN:
@plcsoft - малко трудно ще учиш мен и колегата на история.

Да опитаме: какво е дефарминг по време на твоя "голодомор" и какво общо има той с метала злато, и цифрата 8 000 000?

Не си нищо по-различен от тия, които размахват лозунги.
Ако разбираш руски и декларираш тук, че не си гласувал за ГЕРБ, ще ти дам една книга, наречена ВЛАСТ.
Там първо са описани 7-те признака, по които се казва дали и до колко една държава е суверенна.
После мога да ти дам още 1-2-3-4 книги от същият калибър и едва тогава можем да си говорим по същество.

Да се замяраме с лозунги за благото на нацията е безпредметно занимание...

Ksurnev:
https://www.investing.com/currencies/xau-usd
Това е реалноста, за съжаление. Златото е на свършване, почти никой не продава. (Ама ние го даваме без пари.)

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Март 28, 2020, 07:09:28 pm ---Споко ве,
не си длъжен, нищо не са ти дали. Бъди рахат.
Не си се научил да пишеш грамотно, какво да търсим друго, което не си е проличало...

--- Край на цитат ---
Аха, така е. Извадих късмет.
Ти си се научил да пишеш грамотно и ще им робуваш цял живот. Щот едно са те научили ама друго по важно са те одучили. Предпочитам да мога да мисля неграмотно от колкото да мога да не мисля грамотно. Съжалявам те за късмета който си извадил, но не мога да ти помогна.

miromad:
mito_kupona, никакви новини от теб в последно време.
Пиши как си, как се чувстваш, какви симптоми още се проявяват и така нататък?
Надявам се, че с теб всичко е наред!

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Март 28, 2020, 07:25:52 pm ---живяхме близо половин век и която доведе до тотален икономически срив и морален упадък на не една държава и др. .......

Та драги господинчета и другарчета вместо да се чудим и постоянно да търсим под-коя имперска кочина да се сврем за да си осигурим още някое десетилетие паразитно живуркане, не е ли по-добре да си запретнем ръкавите и да си гледаме нашият личен интерес

--- Край на цитат ---

plcsoft , за какъв морален упадък говориш?
Сега подобри ли се морала през последните 30 г.? Ти на проституцията, педерастията, които искат да облекат, като норма, морален израстък ли наричаш?
Наркоманията и битовата престъпност възход ли наричаш?
Опустелите села с по 2-3 изкорубени баби в тях и останалите с мангалоидни човекоподобни паразити, закриването над 1 300 училища, за този прогрес ли ми говориш?
Население от 10 мил. сега на 5 мил. за това ли говорим?

Аз говоря само с факти какво е било и как е сега.   За промишленост не ща и да спомена дори. България беше високо индустриална държава на 37 място в света, сега на 87.

По отношение на империите, кога казах, че трябва да заменим сегашния колониален владетел с друг?
Говорих за суверенитет и му дадох определение - върни се назад и чети.
Сегашния колонизатор не е направил абсолютно нищо в България, посочи само един завод, само един? А вече повече от 30г. той смуче народното богатство. Нищо, никакви миражни инвестиции у нас няма от колонизатора, да смятам ли колко годишен рекет плащаме.

Предходния колонизатор, да ти изброя ли колко завода е построил у нас и колко суровини ни даваше на символични цени?

И не ми се оплаквай, каква попара си ял от предишния строй, защото тогава си бил юноша, няма как да си ял попарата. Айде не се прави на каторжник.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия