Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (403/721) > >>

Радико:
Светльо не съм съвсем съгласен с този клип. Ционистите не са подвластни на въпросната личност. По скоро той е един от тях.  Не знам не съм пувал или чел да има някой над ционистите. В смисъл не съм намирал такова логически обосновано твърдение. За доказателства е естествен, че не може да се говори в случая. Само косвени и логически изводи.

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Октомври 30, 2021, 08:42:31 pm ---Светльо не съм съвсем съгласен с този клип. Ционистите не са подвластни на въпросната личност. По скоро той е един от тях.  Не знам не съм пувал или чел да има някой над ционистите. В смисъл не съм намирал такова логически обосновано твърдение. За доказателства е естествен, че не може да се говори в случая. Само косвени и логически изводи.

--- Край на цитат ---
Чисто исторически това може да се докаже, но това би било косвено. Ето ти краткият път- След опожаряването на Йерусалим през 73 година евреите стават подмолни и отмъстителни. Диаспората им се пръска по цялата Римска империя жадна за отмъщение. По това време измислят антихристиянството и си пишат талмудите- 15 книги по- дебели от библията, където пише, че Исус Христос е шарлатанин, син на римски войник, а майка му курва. В даден момент Римската империя пада и нейна наследница остава ватикана. Инквизицията за разлика от общоприетото мнение е била орган, който наистина е тормозил ересите и осъдените са много малко спрямо броя на населението от онова време и най- вече спрямо дългия период от време- 350 години. Ордените обаче са друга работа. Евреите подмолно и мръсно са навлизали и в двете властови структури и това е ставало бавно, поколения наред. В даден момент се обединяват с хазарите и стават подмолна сила. Забравил съм кога тази подмолна сила подчинява папата и всички ордени, но от този момент нататък идва и черният папа. За върховната Англия, после Америка, после Германия мисля, че всички тук сте чували. Ватикана налива в Англия, Англия печели, после френската революция, севера и юга(нищо общо с робството) съответно Америка става английска, после войните, Германия губи и през Германия управлява пак Англия, после СССР става американски и съответно неговите сфери на влияние. Така Ватикана, която не е губила никаква война, освен идеологическа с протестантството, си остава тартор на Англия, тя на Америка, тя на Германия и Русия, а Германия на Европа. Така Ватикана, която е в Италия в Рим, който е независим град- държава е най- силното място на земята. Ние си мислим, че Америка не е водила война от много отдавна. Всъщност Рим в Италия не е водил никакви войни от средновековието насам, защото от там се управляват паричните потоци, съответно войните и властовите структури. Мога да ти посоча филмите и линковете от където да ги видиш, но да не се вдълбочаваме. Гледал съм ги отдавна и сега ми опресниха знанията от оня филм "Падането на кабала", който има много нови серии.

Радико:
Светльо, всичко което си написал звучи стройно и логично. И като хронология и като съвпадения с други факти и т.н. и т.н.
Само един факт звучи в пълен дисонанс и съвсем антилогично. Това, че  ционистите в един момент превземат Ватикана демек са победители един вид и след това се поставят доброволно в подчинение на черния кардинал. Кой кого завладява реално ционистите ватикана или обратното.  Ако не е обратното то най логичното би било кардиналът да бъде един от тях.  Та според мен ционистите са на върха на управленската верига.

svetlio760:
Именно, черният папа е ционист. Не съм казал, че доброволно се подчиняват на папата. Папата е от техните.

svetlio760:
Най- горе е черния папа, който е ционист. От там Англия, от Англия САЩ, от САЩ Германия, Русия, Африка, Австралия и др. от Германия ЕС, а от Русия всички бивши комунизми и тъ нъ и тъ нъ. Това е така заради съвместната работа на хазари и евреи в началото през ордените, а после и през Ватикана. Такива като Тръмп идват от евреите, а такива като Байдън и компания от хазарите. Такива като Тръмп не са сатанисти, а евреи националисти, в което влизат и структури на американският евангелизъм и някои разкъсани тук- там протестантски деноминации. Надолу по веригата на католицизма, протестантството и православието(гръцкото и руското, защото са две отделни) влизат и искрени християни, които се борят със сатанизма. В исляма са шиити и сунити по същата схема, а в изтока са няколко главните от които са японците и китайците. Едните са мекият стил бойни изкуства, а другите са твърдият. Всичко това в основни линии се подчинява на черния папа, който балансира между двете основни групировки- евреи и хазари. Евреите са националисти, а хазарите са сатанисти. Евреите лобират за това Израел да управлява света, а хазарите лобират за това светът да бъде под властта на една личност- антихриста. Това е с лека спекулация. Имах някакви надежди за обединяване на протестанти с руски православни и отпор на сатанизма, но още преди пЛан-демията Путин осуети този план. Сега има стъпки за демонстративно обединяване на католици и православни. Така контролът е пълен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия