Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (410/721) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 03, 2021, 06:47:19 pm ---Хулио, бърз copy/paste без да си губя повече време с тебе:
...

--- Край на цитат ---

Кво те питам, кво ми отговаряш...

Михаил Кузмов:
Пропуснали са да споменат, дифузията!?

VITAN:
бЛедна ви е фантазията – новата дефиниция за ваксини според CDC

https://thebulgariantimes.com/%d0%b1%d0%9b%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8-%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%86/

След снимките:

"....Станало ясно, че ваксините (които НЕ са ваксини) срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението за „ваксина“! И затова вместо да се каже истината, че експерименталките нямат нищо общо с ваксината е по-лесно да се промени дефиницията, нали?

Оказало се, че ваксините срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението в частта, в която се казва, че „ваксината предпазва човек от болестта“. Е, вече НЕ го предпазва!

Очевидно да ви предпази от болестта не е нещо, което трябва да очаквате от ваксината.

Моля, да питате холестеролните „математици“ в България, предводителя на плъховете и всеки коби-клакьор, който дистрибутира смърт какво мислят за тази нова дефиниция?

В допълнение ги питайте и друго : как талибаните оживяха 18 месеца без ваксини, без социална дистанция, без парцали на устата, без PCR тестове …

Аз не чух за масов мор сред тяхната общност по време на тази „свирепа глобална пандемия“, нали?

А вие чухте ли?

Последно какво имаме: пандемия или ПЛАН-демия!....."

svetlio760:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 04, 2021, 09:08:22 am ---бЛедна ви е фантазията – новата дефиниция за ваксини според CDC

https://thebulgariantimes.com/%d0%b1%d0%9b%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8-%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%86/

След снимките:

"....Станало ясно, че ваксините (които НЕ са ваксини) срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението за „ваксина“! И затова вместо да се каже истината, че експерименталките нямат нищо общо с ваксината е по-лесно да се промени дефиницията, нали?

Оказало се, че ваксините срещу COVID 19 всъщност не отговарят на определението в частта, в която се казва, че „ваксината предпазва човек от болестта“. Е, вече НЕ го предпазва!

Очевидно да ви предпази от болестта не е нещо, което трябва да очаквате от ваксината.

Моля, да питате холестеролните „математици“ в България, предводителя на плъховете и всеки коби-клакьор, който дистрибутира смърт какво мислят за тази нова дефиниция?

В допълнение ги питайте и друго : как талибаните оживяха 18 месеца без ваксини, без социална дистанция, без парцали на устата, без PCR тестове …

Аз не чух за масов мор сред тяхната общност по време на тази „свирепа глобална пандемия“, нали?

А вие чухте ли?

Последно какво имаме: пандемия или ПЛАН-демия!....."

--- Край на цитат ---
Болест има- грип. Ваксина няма. Има евтаназия. Заболяха ме пръстите да го повтарям по сайтове и виртуални пътища и паланки. Отдавна съм спрял да наливам повече от това мозък в главите на тъпаците и да им търся доказателства. Не мога да надувам високоговорители по средата на града и да обяснявам, че в небето има облаци и те са черни. Всеки може да види и облаците и чернотата им. Не са нещо скрито, а за тъпаците, които са се засилили да ходят на плаж щото им печало слънце- проблема е техен. Щом ги влече да ходят да мрат от студ и гръмотевици. Избрали са си да бъдат кьорави и тъпи. Витане, съветвам те и ти така да правиш щото няма как да те разберат. Долу- горе и ти не ме разбираш в други научни области, също като тях.

Ksurnev:
Съгласен съм със Светльо.
Имам и един въпрос: Защо хората с Американски сертификати не ги пропускат през рамките за тест и в Англия и в Германия?
Това ми го казва моя близка, която идва за трети път тази гидина.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия