Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (416/721) > >>

Михаил Кузмов:
Светльо, ти нали беше добро и благородно момче? Спасяваше безвъзмездно! Сега те виждам напушен, груб, обиждаш, ке пуцаш с въздухарка! Че кой те напълва за нещо, я цитирай, ама без да фантазираш!

juliang:
Светльо, верно ли си толкоз тъп бе брат? В секцията с блутуут устройства ти се появява ново устройство, и смяташ че това е ваксината в тялото на човек? Ваксината комуникира по блутуут протокол?!? Маа му стара, аз все си мислех че е по пет джи-то...

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 06, 2021, 12:29:00 am ---Като опра до болница щи пратя картичка, тъпак!

--- Край на цитат ---
Разбира се, сигурен съм че няма да можеш да ми пратиш видео съобщение по вайбъра - прекалено сложно ще е. Но проблема е че от ковид отделенията не дават да се изнася нищо, дори и картичка...

Радико:
Ей ся чета за фирмата Мерк и още някаква дет били разработили първото успешно лекарство срещу Ковид и в момента течали клинични изпитания и от догодина го пускали имали предварителни поръчки вече и Т.Н. и Т.Н.
Лекарството се появило толкова бързо защото било разработвано още от преди 5-6 г. но било рсзработвано против Грип.
И се сещам, асоциация някаква разбираш ли:
Колко добре пасваха врати, калници прагове от "новата" Лада 1200 S  за "старите"  Жигули

svetlio760:
Аз съм благородно момче, но съм завършил медицина, което би трябвало да ви обяснява нещата. Няма как да се съглася с пропаганда от рода на плоската земя, която на това отгоре убива хора. Няма как да не бъда груб и вулгарен. Братовчед ми почина от това!

svetlio760:
https://www.youtube.com/watch?v=UN8VA58x6GI

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия