Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
--- Цитат на: miromad в Ноември 08, 2021, 03:59:16 pm ---Да не се ваксаме!
Аз ги знам тези работи отдавна Светльо, така че не сте вие човекът, който знае дали съм прогледнал или не!
Като не пиша тук във форума всеки ден, не значи, че не знам за какво става на въпрос!
Знам и за ПСР тестовете, и за статистиката, и за стъкмистиката, и за това какво са задължени медицинките работници да правят и да пишат, така че да поддържат статистиката.
Или може би вие сте тук последна инстанция и най-информираният?!?!
Ето едно видео от Антверпен, където в интензивното отделение са само напълно ваксинирани /с две дози/
--- Край на цитат ---
Ми тогава реагирай подобаващо, псувай ги, наричай ги с истинските им имена, наричай го грип, а ваксинацията наричай евтаназия както е редно, не увъртай!
dmitarp:
що си мислиш, че твоето мнение е по-важно от това на другите, или и ти приемаш да те обиждат, всеки сам си решава какво да прави с живота си, ти си решил да не се ваксинираш, ами не се ваксинирай и си трай, друг е решил да се ваксинира, що трябва да го обиждаш, какво те бърка това теб.
Номак:
четох някъде че вакснатите не можели да даряват кръв?
dmitarp:
а, аз дочух, че и секс не можели да правят
svetlio760:
--- Цитат на: dmitarp в Ноември 09, 2021, 09:58:08 am ---що си мислиш, че твоето мнение е по-важно от това на другите, или и ти приемаш да те обиждат, всеки сам си решава какво да прави с живота си, ти си решил да не се ваксинираш, ами не се ваксинирай и си трай, друг е решил да се ваксинира, що трябва да го обиждаш, какво те бърка това теб.
--- Край на цитат ---
На никой нищо не казвам и с никой не се заяждам. Единственото което правя е, че назовавам нещата с истинските им имена. То е същото като педалите. Ако не вдигаха пушилка да се правят на нормални изобщо нямаше да ги отразя, но когато влязат в училищата и кажат, че всички хора са педерасти и трябва да си сменят пола, малко ме дразнят. Та така и с ваксината. Когато ме задължават да съм хипохондрик и да се самоубия, малко ме дразнят и изразявам това по нормален начин.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия