Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Юлияне всичко е така от стстистическа гледна точка, но защо аз трябва да умра доброволно заради безумните решения на някакви идиоти които дори не са лекари а са политици. Аз ЗНАЯ, че имам противопоказания за ваксиниране и ще ми се отрази зле. И аз съм принуден безпрецедентно да не мога да правя неща моито искам. Аз теябва да се дигна да ходя по доктори да доказвам, че не мога да се ваксинирам и дори да го докажа със разход на пари разбира се и със загуба на други пари защото няма да ходя на работа докато търча по доктори и по изследвания. Не ако целият свят се превръща в затвор за мен поне ще нъда затворен с чиста съвест че съм виновен за това затваряне. За поне едно убииство. Въпреки че според мен това ще бъде законна самозащита. Като ще мра поне да завлека някой и друг враг със мен.
Свобода или Смърт ни е завещал Левски.
juliang:
Радико, това са проблемите при живот в общество. Ако си живуркаш в някоя землянка в гората - никой няма да те гони да се ваксинираш. Но когато искаш да си част от някаква група - ще трябва да приемеш правилата, които са в тази група. И не винаги мнозинството ги определя, макар че демокрацията би трябвало да е точно това.
И мен ме кефи да пердаша с 200 по булевардите на нощна София, ама ми забраняват да го правя. Защото мога да убия някого или да се утрепам сам себе си.
Едни хора са казали ,че марихуаната е вредна. Ако попиташ мнозинството, ще установиш че или са против тази забрана или им е все едно. Малцина са тези, които я разбират. Огромната част пък изобщо не са запознати с проблемите при използването на тая тревичка, или са запознати от източници които са или толкова несведущи, или още по-лошо - нарочно изопачаващи истината.
Знаеш че и аз съм против ваксинацията. Но не казвам,че няма да се ваксинирам. Знам че е необходимо, макар че може д е вредно, фатално или безмислено.
Радико:
Добре Юлияне, убедителен си. Направо ме убеди, че въпреки всичко трябва да се ваксинирам. Само, че аз много обичам близките си и съм загрижен за тях. За това искам да им осигуря някаква сигурност дори и да се случи нещо с мен при ваксинирането. Кажи някой застраховател който ще е съгласен да ми направи застраховка живот срещу скромна сума която да обхваща и ваксинационен риск. Мисля, че един милион евро обезщетение е съвсем нормална сума. Пък след това да става каквото ще.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Ноември 09, 2021, 09:00:12 pm ---Кажи някой застраховател който ще е съгласен да ми направи застраховка живот срещу скромна сума която да обхваща и ваксинационен риск. Мисля, че един милион евро обезщетение е съвсем нормална сума. Пък след това да става каквото ще.
--- Край на цитат ---
1. Ти се подписваш, че нямаш претенции.
2. Как така тия правоверни ваксини могат да ностят риск! Къде се е чуло и видяло това по CNN ?!
Или по нашите Средства за Масова Реклама Агитация и Дезинформация, съкратено СМРАД. Такава манна небесна светът не е виждал от Моисееви времена. Мда!
Ако някой дръзне да те застрахова за 5 с'тинки, ще го разпънат на момента.
Пари давам да видя такова чудо - някой да те застрахова.
Радико:
Аз се подписвам, че нямам претенции към производителя. Застрахователният договор си е вид хсзартен облог който няма нищо общо със другите декларации.
Въпроса е, че застрахователите знаят как да направят адекватна оценка на риска и не се хващат с бити каузи. Та чакам оферта
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия