Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (423/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 09, 2021, 10:14:21 pm ---Светльо, ако 30% от хората умираха, колко ваксини са поставени в БГ? По твоята сметка трябва да са около 70 000, щото 20 000 са умрелите... От вируса, не от ваксините. Ако са поставени 2 млн ваксини, и са ваксинирани 1 млн души, то умрелите от ваксиниране трябва да са около 300 000 души... само в БГ. Имаш ли идея че това са 5% от населението на БГ?
Кое не е вярно в статистиката:
1. Не са ваксинирани 1 млн души, а само 5-10 000, от които са умрели 2-3 000? Толкова почти съм съгласен че могат да скрият.
2. Някъде са скрили 200-300 000 умрели?
3. Не умират 30% от ваксинираните?

И не ми излизай с тезата "Ама те ще умрат в следващите 30 години". Никой не знае. Ами ако не умре никой?

--- Край на цитат ---
Да, повечето са умрели, но няма да ти кажат, че е от ваксината защото казват че е от ваксината само ако смъртта е настъпила в рамките на две седмици от ваксинацията. Тук аз вярвам на гробарите, а те казват, че ако преди началото на ваксинацията са погребвали по 10 човека на ден, сега погребват по 30. Сам си сметни статистиките. И не ми излизай с номера "официална статистика" Всеки има познати и приятели, които са страдали от ковид и познати, които са починали от ваксината. Моята статистика е проста. Познавам 11 ваксани и единият от тях- братовчед ми здрав човек на 47 години умря. Познавам и 20-30 преболедували, 4 или 5 човека над 70 години с придружаващи заболявания умряха. Те щяха да си умрат плюс- минус след година- две. Всичко което ми пишеш е изсмукано от пръстите ти.

Радико:
Бат Ванко, Ако ми предложат такива условия:
Един милион при премия 100 000 ще го напиша навсякъде където мога. Това ще значи ,че оценяват риска на 1/10

VITAN:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 09, 2021, 10:24:36 pm ---което ми пишеш е изсмукано от пръстите ти.
--- Край на цитат ---
И друг път съм казвал, това при Хулио Матросов е вяра, за която е писано:

...Тя е бронирана здраво в гърдите и
бронебойни патрони за нея няма открити!
Няма открити!

Вярата в светлото евроатлантическо бъдеще и ръководната роля на Демократическата партия в модернизацията на обществото. В новите демократични порядки между хората и правилният научно-техническият прогрес, който ще донесе свобода на човечеството.
(.ис ебес отомас тО)

juliang:

--- Цитат на: Радико в Ноември 09, 2021, 10:20:23 pm ---Исксм застраховка срещу УСЛОЖНЕНИЯ ИЛИ СМЪРТ В СЛЕДСТВИЕ ВАКСИНА  и от къде на къде ще плащам рекет 10 лв, за мое свещенно право?

--- Край на цитат ---
Както вече казах - по света има застрахователи, които заявяват, че тяхната застрахвка "живот" важи и ако си ваксиниран срещу ковид.
https://www.zurich.co.uk/insurance/coronavirus/life-and-critical-illness-insurance-customers

--- Цитат ---What is the position if I take part in COVID-19 vaccine trials?
Taking part in the trials will have no impact on an application for Life, Critical Illness or Income Protection.

As part of the vaccine programme pre-screening testing is performed. We would expect you to disclose any abnormalities that are discovered as part of this process on the application form

Will we ask a question on your application as to whether you have received the vaccine?
We will not be asking specifically about whether customers have or haven’t had the vaccination. We will not be treating customers any differently.

Will having a COVID-19 vaccine impact on my life insurance cover?
Reports that there could be an impact is false. Receiving a vaccination against COVID-19 will not impact on your life insurance.
--- Край на цитат ---

https://www.tal.com.au/tools-and-faqs/covid19/covid19-faq

--- Цитат ---A COVID-19 vaccination does not affect your ability to access TAL life insurance

Receiving a COVID-19 vaccination in Australia that has been endorsed by the Government, will not affect any application you make to take out TAL life insurance in the future.
We strongly support the vaccination program in Australia, and encourage all Australians who can, be vaccinated, in the knowledge that it will have no bearing on their ability to access TAL life insurance cover in the future.
--- Край на цитат ---

https://www.manulife.ca/business/news/group-benefits-news/vaccination-and-insurance-coverage.html

--- Цитат ---Getting vaccinated for COVID-19 does not negatively affect your or your plan members’ existing life insurance or valid Group Benefits coverage with us in any way. Additionally, getting a COVID-19 vaccine doesn’t impact a customer’s ability to get new life and health insurance coverage with Manulife.
--- Край на цитат ---

Да продължавам ли?

Пробвай да отидеш на носилка с кислородна маска в офис на застрахователна компания и да поискаш да сключиш застраховка "Живот" щото ти предстои сърдечна операция. Изрично да пише, че искаш застраховка, покриваща смърт и усложнения при оперативна интервенция.  К'во толкоз - сърдечни операции се правят от 50 години, безопасни са... що няма да искат да те застраховат, идея си нямам... :)

А за 10-те лева... кое "свещенно право" ти отнеха? Да ходиш на чалготека? Начи кат даваш 10 лева на бияча навохда на дискотеката не се сърдиш, но като даваш 10 лева за тест ти прави впечатление?
А, да ... вече има заведения, които предлагат да направиш ковид тест на входа, като някъде те дори са безплатни за клиентите.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/testovete-pred-zavedeniiata-stavat-bezplatni-do-niakolko-dni-2287248

--- Цитат ---Пунктовете, които бяха създадени преди няколко дни пред заведенията у нас, работят доста бързо и без проблеми. В момента един тест струва 10 лева, но до края на другата седмица се очаква те да станат безплатни. Това заяви в предаването „На фокус Лора Крумова” по NOVA председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов.
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 09, 2021, 10:24:36 pm ---Да, повечето са умрели, но няма да ти кажат, че е от ваксината защото казват че е от ваксината само ако смъртта е настъпила в рамките на две седмици от ваксинацията.

--- Край на цитат ---
Само ми кажи - точка 1,2 или 3 от моите предложения е вярната? Ваксинираните са само 20 000 или са умрели 300 000 души повече? Щот 300 000 са хора от един град като Бургас...

Радико:

--- Цитат ---  "свещенно право" ти отнеха? Да ходиш на чалготека? Начи кат даваш 10 лева на бияча навохда на дискотеката не се сърдиш, но като даваш 10 лева за тест ти прави впечатление?
--- Край на цитат ---
Не аз на Чалготеки не ходя обаче не мога да отида в Практикер за да си купя крепежите от които имам нужда за да си ьавърша обекта и да ди взема парите. Не мога да отида в Джъмбо за да купя на дъщеря ми..... Все едно какво Във "Пепко" не мога да отида. Да ти ги изреждам ли още поименно?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия