Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (424/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 09, 2021, 10:52:33 pm ---Както вече казах - по света има застрахователи, които заявяват, че тяхната застрахвка "живот" важи и ако си ваксиниран срещу ковид.
https://www.zurich.co.uk/insurance/coronavirus/life-and-critical-illness-insurance-customers
https://www.tal.com.au/tools-and-faqs/covid19/covid19-faq
https://www.manulife.ca/business/news/group-benefits-news/vaccination-and-insurance-coverage.html
Да продължавам ли?

Пробвай да отидеш на носилка с кислородна маска в офис на застрахователна компания и да поискаш да сключиш застраховка "Живот" щото ти предстои сърдечна операция. Изрично да пише, че искаш застраховка, покриваща смърт и усложнения при оперативна интервенция.  К'во толкоз - сърдечни операции се правят от 50 години, безопасни са... що няма да искат да те застраховат, идея си нямам... :)

А за 10-те лева... кое "свещенно право" ти отнеха? Да ходиш на чалготека? Начи кат даваш 10 лева на бияча навохда на дискотеката не се сърдиш, но като даваш 10 лева за тест ти прави впечатление?
А, да ... вече има заведения, които предлагат да направиш ковид тест на входа, като някъде те дори са безплатни за клиентите.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/testovete-pred-zavedeniiata-stavat-bezplatni-do-niakolko-dni-2287248Само ми кажи - точка 1,2 или 3 от моите предложения е вярната? Ваксинираните са само 20 000 или са умрели 300 000 души повече? Щот 300 000 са хора от един град като Бургас...

--- Край на цитат ---
Точките ти са изсмукани от пръстите ти както вече казах. Обяснил съм кат за прости хора. Кой разбрал- разбрал.

ppipilica:

--- Цитат на: Радико в Ноември 09, 2021, 11:12:42 pm ---Не аз на Чалготеки не ходя обаче не мога да отида в Практикер за да си купя крепежите от които имам нужда за да си ьавърша обекта и да ди взема парите. Не мога да отида в Джъмбо за да купя на дъщеря ми..... Все едно какво Във "Пепко" не мога да отида. Да ти ги изреждам ли още поименно?

--- Край на цитат ---
Може бе, аз оня ден ходих до Техномаркет за пералня съответно не ме пуснаха да вляза щото нямам сертификат, избрах я по картинка, и все пак влязох за да я платя на касата. Заедно с мен още към 5-6 човека пазаруваха по картинка във фоайето и влизаха един по един да плащат, а магазина чисто празен, е тва ако некой ми обясни къде е логиката.
Ся за крепежите има и малки магазини, но като цяло си много прав в расъжденията и те подкрепям.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Ноември 09, 2021, 11:12:42 pm ---Не аз на Чалготеки не ходя обаче не мога да отида в Практикер за да си купя крепежите от които имам нужда за да си ьавърша обекта и да ди взема парите. Не мога да отида в Джъмбо за да купя на дъщеря ми..... Все едно какво Във "Пепко" не мога да отида. Да ти ги изреждам ли още поименно?

--- Край на цитат ---
Всички големи магазини имат и онлайн "сергия". Отгоре на това има безброй малки магазинчета които предлагат достатъчно разнообразие на всякакви стоки и за които не е необходим сертификат. Аз в неделя си купих душ батерия от първия ми попаднал "МаксМарт" (бивше "Топливо").
Да, разбирам че е мъничко неудобно... ама от друга страна - подпомагаш развитието на малкия бизнес в БГ, а не храниш чуждите корпорации :)
Мен даже ми харесва тенденцията моловете да се позатворят, големите магазини да се разпарчетосат... прекалено големи станаха, трудни за контрол от страна на държавата и ... направо нахални. Ще последват съдбата на мултиплексите като гледам...

Михаил Кузмов:
Божееее, боже колко СЕ имате, завиждам! Не забелязвате ли, керванът си върви, кучетата лаят?!

Радико:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 10, 2021, 05:56:35 am ---Божееее, боже колко СЕ имате, завиждам! Не забелязвате ли, керванът си върви, кучетата лаят?!

--- Край на цитат ---
Кузмов, кервана върви щот е малка глутницата. Ако са повече кервана пак ше върви, но ще свие в правилната посока а не през просото като сега. Та ше лаеме нелким се събереме повече песова да го вкараме в пътя тоя керван.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия