Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (431/721) > >>

svetlio760:
Това вони и вонеше още преди 8 март когато беше в Китай. Няма намерен вирус при положение, че коронавирусите са открити в началото на 20 век, няма починали от вируса, няма аутопсии защото са забранени, за това пък ти тикат грипните статистики в муцуната и ти казват "мри от глад за да те защитим от грип" след което ти казват "Сега мри от ваксина" без значение дали тази ваксина убива или не. Абсолютното безсмислие и тъпота чрез която те обраха, наложиха хипохондрията със заповед и обърнаха медицината с надолу с главата, не ме кара да имам доверие във ваксините им. Започнали са нещо и ще го довършат- ще изтребят толкова хора колкото са си наумили. Това може да е 14 дни от ваксинирането, а може и да е рак след 5-6 години, но тъпотата и безсмислието се съдържат и в идеята за задължително ваксиниране и от там задължението да играеш руска рулетка. Ако едното има за цел да те обере и изтезава, то и другото ще има цел и тя няма да е да те пази. Така че си заврете статистиките в задниците. Не ме интересуват. Интересува ме да остана чист от хипохондрия, ваксини и мозъчен ковид.

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:35:39 am ---...Няма намерен вирус...

--- Край на цитат ---
Не е вярно

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:35:39 am ---... няма починали от вируса...

--- Край на цитат ---
Не е вярно

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:35:39 am ---... няма аутопсии защото са забранени...

--- Край на цитат ---
Не е вярно

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:35:39 am ---... чрез която те обраха...

--- Край на цитат ---
Не е вярно

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:35:39 am ---... задължително ваксиниране ...

--- Край на цитат ---
Не е вярно

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 11:15:37 am ---Описваш ми грип и ме караш да изпитвам носталгия по добрите стари времена когато грипната ваксина се продаваше по аптеките и на никой не му дремеше дали си ваксан. Кое се обърка?

--- Край на цитат ---
А къде беше грипа предните 8 години по тия графики?

dmitarp:
Тази година България ще запише най голямата смъртност поне от 100 години насам, над 20 на хиляда, средната продължителност на живот, спадна с цели 2 години, което унищожи 25 гидини (от 1997 година) непрекъснат ръст, всичко това се дължи на китайският вирус, а който както иска може да си го нарича, някои го сравняват с чума, защото има семейства с над 50% измрели, други го казват грип, защото са имали температура и са лежали 2 дена на легло, трети казват че е само настинка и т.н., но факта е че болестта и свързаните с нея усложнения тръшнаха поне 50 000 чевека за две години в плюс, това е колкото населението на най-глемият не областен град в България. Като се има предвид, че средната продължителност на живот в България беше 74 години, това в по-голямата си част не са съвсем престарели хора. При тази продължителност на живот максималната смъртност е 1/74 или 13,5 на хиляда (почти толкова колкото преди болестта), а тази година ще е двойно по-висока.

Ksurnev:
Статистиката е в голям грях към народа. Няма разбити данни за смъртните случаи.
В Смолян има поне 7 души, починали след ваксинация, защото са били на химиотерапия.
Че нямаше ли кой да им каже, че не трябва да се ваксинират, а да се пазят?
Колко души са починали заради ограниченията за прием, даже на хронично болни?
Да не дърпам повече котката за опашката.

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 12, 2021, 02:25:48 pm ---Не е вярно
Не е вярно
Не е вярно
Не е вярно
Не е вярно
А къде беше грипа предните 8 години по тия графики?

--- Край на цитат ---
Вярно е по пет, а грипът беше там където е ковида сега, но никой не го беше търсил.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия