Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
Не съм получил отговор на въпроса защо да се ваксам?
juliang:
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 03:17:34 pm ---Вярно е по пет, а грипът беше там където е ковида сега, но никой не го беше търсил.
--- Край на цитат ---
Абе главо "умна", от какво измряха по 4 500 души на седмица през декември 2020-та, като тогава все още нямаше ваксини в БГ? Как мое тоя грип от 2015-та до 2019 да добавя по 100-200 човека за декември, а 2020-та - 2 500? И какъв е тоя грип през април 2021-ва, като към тая дата сме имали около 1% ваксинирано население? Някакъв нов, пролетен грип ще да е ...
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 12, 2021, 03:49:06 pm ---Не съм получил отговор на въпроса защо да се ваксам?
--- Край на цитат ---
Ама ако искаш се боцкай - никой не те задължава. Щом не вярваш на цифрите, а на приказките на съседите и на фейса - твоя си работа. И мен никой не ме задължава, и аз не се ваксинирам. Ама не пищя наляво и надясно че ми нарушават правата и че всички са конспиратори, че ме ограбват с тестовете или че ме карат насила да се ваксинирам.
Е го Витан пита преди време кво става с Кунчев - здравния инспектор. Днес е пуснал пост у достоверния фейсбук. Жив е, кара Ковид у дома въпреки че е ваксиниран с две дози.
VITAN:
"Не вярвам на статистика, която не съм я писал аз."
Уинстън Чърчил
Добрааата стара Англия...
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 12, 2021, 03:54:49 pm ---Абе главо "умна", от какво измряха по 4 500 души на седмица през декември 2020-та, като тогава все още нямаше ваксини в БГ? Как мое тоя грип от 2015-та до 2019 да добавя по 100-200 човека за декември, а 2020-та - 2 500? И какъв е тоя грип през април 2021-ва, като към тая дата сме имали около 1% ваксинирано население? Някакъв нов, пролетен грип ще да е ... Ама ако искаш се боцкай - никой не те задължава. Щом не вярваш на цифрите, а на приказките на съседите и на фейса - твоя си работа. И мен никой не ме задължава, и аз не се ваксинирам. Ама не пищя наляво и надясно че ми нарушават правата и че всички са конспиратори, че ме ограбват с тестовете или че ме карат насила да се ваксинирам.
Е го Витан пита преди време кво става с Кунчев - здравния инспектор. Днес е пуснал пост у достоверния фейсбук. Жив е, кара Ковид у дома въпреки че е ваксиниран с две дози.
--- Край на цитат ---
Не ти говоря дали ме кара някой насила или не ме кара. Говоря ти за основателна причина да се ваксам- ако имаш такава- сподели я. Ако нямаш, значи водим безсмислен разговор. Петте "не" та още са пет "не" та. Статистиките ги знаем. Ако имаш завършен седми клас ще знаеш и как да ги броиш, а то се брои в проценти, а не на ишлеме.
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 12, 2021, 03:54:49 pm ---Абе главо "умна", от какво измряха по 4 500 души на седмица през декември 2020-та, като тогава все още нямаше ваксини в БГ? Как мое тоя грип от 2015-та до 2019 да добавя по 100-200 човека за декември, а 2020-та - 2 500? И какъв е тоя грип през април 2021-ва, като към тая дата сме имали около 1% ваксинирано население? Някакъв нов, пролетен грип ще да е ... Ама ако искаш се боцкай - никой не те задължава. Щом не вярваш на цифрите, а на приказките на съседите и на фейса - твоя си работа. И мен никой не ме задължава, и аз не се ваксинирам. Ама не пищя наляво и надясно че ми нарушават правата и че всички са конспиратори, че ме ограбват с тестовете или че ме карат насила да се ваксинирам.
--- Край на цитат ---
Между другото ти можеш да ми кажеш, че и Байдън спечели тези избори съвсем честно. Не се съмнявам, че го вярваш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия