Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (434/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: tobo1 в Ноември 13, 2021, 11:32:50 am ---Ти си идеалният продукт на тяхната пропанда. Нищо че логиката и изводите ти са грешни, точно от такива като теб имат нужда.
--- Край на цитат ---
Та да си дойдем на думата - АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ!

svetlio760:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 13, 2021, 12:38:14 pm ---Та да си дойдем на думата - АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ!

--- Край на цитат ---
Беше арбахта. Сега вече е тод. "Тод махт фрай"(Смъртта освобождава).

svetlio760:
И да не бъда голословен: https://rumble.com/vp489h-220-.html?fbclid=IwAR2tBxZgYSU6byiHJhEYDPsmy-2_8WQCNbTwJ_R9KYhVzHqvjZmts55amYU

tobo1:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 13, 2021, 11:38:21 am ---Защо мислиш така? И между другото аз поне правя изводи...

--- Край на цитат ---
Ти постоянно проповядваш всемогъществото им. Затова.
Може би несъзнателно, но точно това правиш. Реклама демек.
А изобщо не са толкова всемогъщи, колкото те (и ти) проповядвате.

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 13, 2021, 01:05:48 pm ---И да не бъда голословен: https://rumble.com/vp489h-220-.html?fbclid=IwAR2tBxZgYSU6byiHJhEYDPsmy-2_8WQCNbTwJ_R9KYhVzHqvjZmts55amYU

--- Край на цитат ---
Не знам тоя конгресмен откъде е взел данните на CDC. Аз ги взимам директно от сайта на CDC и изводите са съвсем различни: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7043e2.htm#T2_down
Парадоксалното е че общата смъртност при ваксинираните макар и с малко, но е по-ниска отколкото при неваксинираните. Авторите на изследването посочват като основна причина за тази аномалия че просто хората които се ваксинират са хора, които по принцип обръщат по-голямо внимание на здравето си, живеят по-здравословен живот и оттам идва намалената смъртност.
И тук не са 20 човека. Данните са от над 11 МИЛИОНА души. 3.5 милиона с Пфайзер, 2.5 милиона с Модерна, 350 хиляди с Янсен и контролна група от около 4.5 милиона неваксинирани.

За 6-те месеца при които е провеждано изследването са умрели 6 300 клиенти на Пфайзер, 5 500 клиенти на Модерна, 671 на Янсен и ... 8 900 неваксинирани.

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 13, 2021, 11:49:44 am ---... Да, ще спре когато спрат да печелят пари от него.

--- Край на цитат ---

Кой печели, че не ми стана ясно? Автомобилните производители? Цялата сфера на услугите - хотели, ресторанти, курорти? Авиокомпанните? Банките? Застрахователите?
Кой, кажи ми кой конкретно печели от това че света е затворен или от това че хора които мога тда произвеждат продукция умират?
Единствените печеливши са 10-тина производители на ваксини и китайските производители на маски ... :) А, да... и приятеля ти гробаря...

P.S. Знаеш ли какво е финансовото състояние на Байдън? Та той е като Гаврош в сравнение поне 0.1% от американците...
P.S.S. Представяш ли си Барак Обама - чернокож сатанист... на хорце ръка за ръка с Доналд Тръмп, Бил Гейтс, Зукърбърг и Мъск... танцуват полуголи около шестолъчата звезда и пият детска кръв... Ама верно има хора дето са зле у главата...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия