Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 13, 2021, 04:44:14 pm ---Кой, кажи ми кой конкретно печели от това че света е затворен или от това че хора които мога тда произвеждат продукция умират?
--- Край на цитат ---
Е колко пъти?!
--- Цитат на: juliang в Ноември 13, 2021, 04:44:14 pm ---Единствените печеливши са 10-тина производители на ваксини и китайските производители на маски ... :) А, да... и приятеля ти гробаря...
--- Край на цитат ---
Това идва още от римската армия. Началството може да те унижава и умножава по минус безкрайност, но ти трябва да го гледаш леко дебилно и никога право в очите. Иначе главата ти отлита.
На снимката сержант на янките обяснява на дебила колко е дебил:
=
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 13, 2021, 04:54:15 pm ---Е колко пъти?!
--- Край на цитат ---
Очакваш да приема че печелят някакви сатанисти, в чиято група визат и излизат разни хора като ги изберат или им изтече мандата... е няма как да стане...
По тая логика и Путин е сатанист, щом позволява да му избиват народа.
А, да... забравих... те всичките са пионки. Тогава пък оставам пак без отговор на въпроса "КОЙ КОНКРЕТНО?". Някакви мистериозни ильоменанти, рептили... Или постоянния виновник Ротшилд (или кой точно от банкерите беше...)?
Най-простия начин за тъпанари като мен е да наслагаш снимки с имена и аз общавам да ги изуча и запомня - като в армията...
ppipilica:
И как е според теб Юлиане, яли кофти прилеп и хванали вирус разнесли го насам натам, и нататък знем какво казват по ТВ-то. Корпорациите щото са много загрижени за нас и нашето здраве веднага забъркаха ваксини и почнаха да ни спасяват. Тва ли е истината и няма никаква конспирация според теб.
juliang:
--- Цитат на: ppipilica в Ноември 13, 2021, 05:33:45 pm ---И как е според теб Юлиане, яли кофти прилеп и хванали вирус разнесли го насам натам, и нататък знем какво казват по ТВ-то. Корпорациите щото са много загрижени за нас и нашето здраве веднага забъркаха ваксини и почнаха да ни спасяват. Тва ли е истината и няма никаква конспирация според теб.
--- Край на цитат ---
Истината е че се населихме в местообиталища на животни, за които не знаем всичко. Ако не беше в Китай, щеше да е в амазонската джунгла, или от поредната маймуна в Африка... Не знам защо хората си мислят, че знаят всичко за живота на Земята.
Мен ми е странно, че това не се е случило много по-рано. При този интензивен трафик из целия свят една зараза може да се разнесе буквално до всяка точка на света за 24 часа.
Ваксините не ги забъркаха веднага. Дори бих казал, че излезнаха доста бавно. Теб не те ли смушава твърдението, че всяка година излизат противогрипни ваксини, произведени за щамовете които никой не знае какви ще са, защото грипната вълна ще дойде чак след месец-два? Това го приемаш, а 1 година срок за разработка на ваксина пак срещу вирус, чието семейство е известно от десетилетия те притеснява? Да, коронавируса е известен отдавна. Но тази му разновидност която сега ни мори се оказа учудващо приспособена. Ако не беше й тази особеност, щяхме да сме го забравили като Хонгконгския грип от 2005-та. Той също е от семейството на коронавирусите.
Така че медицината е работил по проблема. Но когато дойде пандемията всички държави развързаха кесиите и върху лабораториите се изсипа планина от пари, обоудване и специалисти, които дадоха разултат. Е, не е идеалния, но за една година - толкоз. искрено се надявам изследванията и опитите да продъжават и съвсем скоро да се появят по-ефективни и по-безопасни ваксини, борещи се с повече щамове на вируса. Щото тоя вирус не ни чака - мутира си постоянно, и не е ясно накъде ще залитне.
VITAN:
Оксид графена в электромагнитных полях (не каждый поймет к чему это видео)
Графенов оксид в електромагнитни полета (не всеки ще разбере това видео)
-
https://www.youtube.com/v/miJZs6Pjw50
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия