Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (45/720) > >>

Радико:
EDM
Тази горната снимка на plcsoft ми изглежда като да е от Русия и то доста от скоро като гледам формите на първата кола и това което си личи от номера и. Да оставим настрана, че втората... Това е моята първа любов "Москвич 412"

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 28, 2020, 08:11:33 pm ---plcsoft , говориш да сме се хванели да работим, да не сме били паразити...
Я кажи сега, ти докато си пребивавал в този форум какво изработи, как се хвана да работиш по техническите въпроси?

Ти какво очакваш, другите да работят, а ти само акъл ли да даваш?
Дай личен пример, какво даде от себе си за народното техническо благо тук и сега?

--- Край на цитат ---

ЕДМ и тайфа не си мислете че, не искам да дам, просто нямам нужното свободно време за да работя в това направление. Денят ми е запълнен до дупка и тук таме ако остане някой артък хвърлям по-едно око на форума, защото тук се чувствам сред съмишленици. Пък и работя за такъв робовладелец че, даже не ми позволява да се ограмотявам със техническите новости по света, камо ли да седна да пиша или да изгледам някое видео. Пресен пример, мината седмица нямах неотложни технически повреди в завода и рекох да изгледам филма дето беше пуснал ЕДМ за коронавируса, веднага ми е направена снимка и чак във София се е коментирало че, съм гледал и съм се просвещавал за карантината в която живеем, през работно време. И сега очаквам да ме санкционират!  А в къщи имам куп домашни задължения и за свободното време с което разполагам гледам и там да огрея, така че, робството е пълно. Но няма как, като искаш да си сресан, трябва да си носиш гребенчето, или там както беше...... :)
Та за това, не че, не искам, просто нямам време! Даже бях се замислил да пиша за своя опит във другата тема "Какво ни трябва за да сме независими от монополите" в която имам доста практически опит, но понеже ще падне дълго писане, се въздържам. А по отношение на техническите въпроси, имам какво да пиша но, понеже, пак ще падне голямо дискутиране което ще ми отнема доста време и търкане на копчета, отново съм на опция въздържание. Такива ти ми работи, момчета........ Който разбрал, разбрал, който не е....... жив и здрав да е!!!

Ksurnev:
EDM electronics, забрави за Севастопол.
Най-големите демократи искаха много базата. Да, Ама НЕ.
Как да стане тая работа.
https://www.kchf.ru/history/time01.htm

EDM electronics:
За мен вече тези неща са на заден план. През всичките тия дни се мъча да разбера какво става, каква шапка са ни скроили, мъчих се да си сглобя пъзела и имам  вече отговор, но ще го споделя в отделна тема, защото не става въпрос за коронавирус, а за това какво се крие зад него. Но е доста писане и ако имам време до края на деня, ще напиша.

mzk:
Ще ми е любопитно да прочета!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия