Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Юлияне вярвам ти на 100% на всичко което казваш обаче тази истина която казваш просто не е цялата истина. Не съм сигурен тук ли го написах, но нещата и в случая са точно като при истанбулската конвенция. Много е хубаво да се противопоставиме против надилието и малтретирането на жени, но покрай това хубаво нещо ни набутват и друго което не само не е хубаво но и е ужасно.
Много е хубаво да има ваксина, но къде са тестовете за поносимост на организма към тази ваксина???? Къде са. Бах мама му за половин година направиха ваксина даже няколко а вече година и половина няма и идея за такива тестове. А има подпис, че ги освобождаваш от всякаква отговорност. Йебем ти и у статистику викат братята сърби. Твърде нечисти дела има около тези ваксини даже направо нечестиви.
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2021, 08:14:05 pm ---Поздравления, избрал си съвсем точно времето. Достатъчни ми бяха точно 5 секунди за да загубя всякакъв интерес.
Внимателно влизаш в Гугъл мапс и измерваш какво е разстоянието между Хонолулу и Калифорния... Или между Калифорния и Уайкики бийч.
Как да вярвам оттук нататък и на една дума от казаното? Що да си губя времето? Тоя човек ме гледа от екрана и ме лъже! Кажи че не е вярно сега :)
P.S. Подтиснах отвращението си и изгледах още 30 секунди. Пасков се коригира. Ама кат вече ми е загубил доверието...
Ма ти не вярваш на никакви цифри! Каква статистика искаш?
По-точно вярваш избирателно - за броя заразени ученици и броя тестове вярваш, но за броя заболели и броя починали - не. Защо един път ползваш данните от институциите, а в следващия момент твърдиш че лъжат?
Алтернативата е пълен локдаун, като преди година и половина. Никой няма да преживее вотри такъв удар по икономиката.
В момента се баланира между поносим брой жертви и поносимо затваряне на държавата. Няма проблем заразата да се спре - всички се затварят по домовете, и социалните служби носят пакетирана храна пред праговете. За 3 месеца вируса ще изчезне. Но ще изчезне и човечеството, или поне ще се върнем 100 години назад.
--- Край на цитат ---
Искаш да ми кажеш, че аз използвам цифрите както ми изнася, а ти не ги използваш както ти изнася??!! Още в началото на пландемията италианските пенсионери по старческите домове уж умираха от вируса. По колко дневно??!! Трицифрено число. Вече не помня. Без пландемия по колко дневно умират от естествена смърт и от грип на по 70-80 години? гледайки Италия, пак по толкоз. От 60 милиона по 700-800 човека... Сатанистите използваха това за да ни ограбят първо с локдауни, а сега да ни убият с ваксини. После аз съм използвал цифрите в моя полза!!??!! Сложи ги по 900 човека пенсионери на ден. Сметни си процентите. Мен ме мързи, а и да ги сметна, тъпака си е тъпак, даже и да го върнат в 3 ти клас да се просвети!
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Ноември 17, 2021, 07:16:29 pm ---Като спомена Италия та се сетих едно изказване жирналистическо разбира се, но явно от журнслист който не приемаше това което му се налага отгоре но и не искаше да си загуби работата и правеше завиалирани изказвания:
Значи КОВИД имал "странното" свойство да се крие и кротува когато заразеният бил у дома си или с малко хора около него. Обаче когато болният се окажел на масово събитие с много хора вируса изведнъж се активирал и ставал много заразен. По стадиони по концерти и т.н.
И се сетих за ония свирки със флакон газ дето ги оолзват зяпалянковците. Много са удобни нали.
И не е нужно да отиде някой специален човек с такава свирка. Достартчно е да подмени няколко на митницата примерно.
Всичко това чисто хипотетично, но много логично ми се струва.
--- Край на цитат ---
Да, то за този период от време, вече година и половина се изказаха толкова неща, че истината изкристализира по начин по който да цапардоса по главата всеки нормален човек. Забелязваш ли колко не отговорени линкове и въпроси останаха да ми висят тука докато Юлиян се занимава да ми се надува с глупости. Тури пет "не" та на един от постовете ми и с това си реши проблема. Решил е че небето е зелено и толкоз.
svetlio760:
И разбира се отговор на въпроса ми "Защо да се ваксам?" не открих. Вече стана ясно, че ваксината не предпазва от нищо, нито ако си я сложа ще предпазя баба си, но за това пък може да умра от нея и точно за това я правят задължителна... Та на въпроса: Защо да се ваксам?
ivobg:
А кой е казал, че това изобщо са ваксини?
Колегата се върна от САЩ и каза, че не светнеш ли при преминаването през дедектора, те изхвърлят директно от летището, не ти гледат никакъв сертификат!
А щом те идентифицират, явно си маркиран добитък!
ХАУ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия