Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (446/721) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2021, 11:22:00 pm ---Бебета умират при поставяне на ваксини.
--- Край на цитат ---
Бебетата, току що родени се ваксинират. От какво? От инфекция в родилното?! А, ако не живеят в гето и не са проходили? Те още нямат никакъв имунитет, т.е. съпротива. Сатанисти, сатанисти... Твоите хора.

--- Цитат на: juliang в Ноември 17, 2021, 11:22:00 pm ---Жена ми се оказа че е алергична към аналгин. И това го разбра на 50 години, или алергията се отключи сега - не е ясно. Кой знае към какво още обезболяващо е алергична, как ще й подейства упойка ако й се наложи операция... И к'во да прави сега - да мре, или да й вадят зъби без упойка?
--- Край на цитат ---
Според един тъп лекар преди много време, всеки ден трябваше да вземам Зиртек - против алергия. Към момента нямам никаква такава. Що ли? Как ли? Мисия тролско-невъзможна.

Михаил Кузмов:
Juliang, каня те да се "боцнем" с една руска ваксина Белуга или Кремълска легенда! После тия неща да обясниш на домашните ми мебели. Бъди сигурен че все нещо ще вдянат! Тук просто си губиш времето!

juliang:

--- Цитат на: Радико в Ноември 17, 2021, 10:38:20 pm ---Юлияне мани го този тест искам тест за мен да мога да се тествам да знам с гаранция, че не съм от ония един на не знам колко милиона "според твоите източници де" дето им действа зле ваксината. Както се прави тест за алергична реакция срещу шоколад, мляко, домашен прах и още срещу около 40 алергена.

--- Край на цитат ---
За съжаление искаш твърде много. В медицината няма гаранция, има вероятност.
И още - проблемите които създава ваксината в огромния си процент не са алергични. Няма как алергично да получиш съсирек.
Вероятно след 10-20 години ще има отговор на въпроса "какво предизивиква такава реакция на организма", а по-вероятно е опитно да се установи, че някаква друга ваксина има по-малко случаи на нежелани рекации и да почне да се ползва без дори да се задълбават много какво не е било наред с тези ваксини. Това имаме в момента, това се ползва.
Да те сещам ли как преди няма и 100 години са продавали радиоакивна паста за зъби, и са я рекламирали като такава:

Да те сещам ли как 50 години са бухали олово в бензините? Ми нямали са друга технология, извинете ни...

Колко десетки хиляди, да не кажа милиони са пострадали от такива продукти? Но ... това е имало в момента като технология.

Радико:
Така е Юлияне така е. Обаче спрямо въпросните технологии от преди 50-100 години дето ги споменаваш има една ТЪНКА РАЗЛИКА.
Тя е, че никой не те е карал насила или чрез разни забрани да ползваш въпросната паста за Зъби  схващаш ли я тази разлика. И въобще не е вярно, че не могат да се разработят тестове за поносимост. Ти прочете ли някъде, че някой пробва да ги разработи и не успя. Коя фирма или държавно учреждение вложи дори и стотина хиляди в такова начинание. Които парин са нищо на фона на печалбите от ваксините.

VITAN:
Радико, Хулио е груб материалист. За него всичко е случайни закони, по които дадени атоми са се преместили там и там. Затова и му е хаос в разбиранията. Дух там не търси. Само средностатистическо отклонение и гаусово разпределение...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия