Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 18, 2021, 11:06:58 pm ---До преди няколко години междуконтиненталните американски балистични ракети приемаха задание за полет през големи дискети. От най-големите, т.е. най-старите.
Ако имаш представа от живота в САЩ ще видиш много архивна техника, която, ако работи - не се бута. Много може да пиша по темата, но за малки инатливи деца толкоз!
--- Край на цитат ---
Това ме сети за нещо, дето пусках скоро тук:
Сещам се че компютрите с големите дискети имаха монитори с такова качество на картинката... :)
VITAN:
Мда ве, упорити тия ивъл рашънс!
И на новите безпилотни изтребители 5-то поколение пак такава картника с ниско качество дава автоматиката. НаправА да пАдладейш!
Ето, на:
https://www.youtube.com/v/0z-JI5m93hk
Ростех представил беспилотный истребитель Checkmate
https://habr.com/ru/news/t/589181/
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 18, 2021, 07:20:48 pm ---За да се изясни откъде сме дошли. От Азия, от Африка, от ананунките... Чии наследници сме. Научно.
Но не... "ще ни откраднат ДНК-то, ще ни клонират..."
За мен това са доста по-смилено похарчени пари, отколкото броенето на популацията на дебелог*з водобегач в някое езеро...
Ако запомних правилно, починали от Ковид ваксинирани лица са 473. Не починали от ваксината, а починали от вируса въпреки че са ваксинирани. За цялата 2021 година.
За сравнение - повече са починалите от вируса само за седмица последните дни.
Такива източници на информация вече ми вдъхват доверие.
НИКЪДЕ в сайта не е казано, че това са хора, починали след първа доза. Изрично отгоре е написано, че това са починали ВАКСИНИРАНИ лица, тоест лица, преминали пълния курс на ваксинация.
Е това е точно манипулация в най-чист вид.
--- Край на цитат ---
1. Умираш от ваксината и никъде не се казва "тоя беше ваксан" Братовчед ми така умря. Да повторя. Ваксината е евтаназия. Не умреш ли до 2 седмици след иглата- умираш от всичко друго, но не и от ковид или от ваксината!
2. Ваксиниран означава ваксиниран. Няма никакво значение с колко дози се е набълбукал. Статистика за умрели от ваксината в България няма. Има бутафория.
3. Кой откъде как защо- Америка ме интересува дотолкова доколкото да покаже на света, че главната кочина се тресе. По една телевизия тъй, по друга инак, има шум, голям шум и това не е случайно, а пък мен ми е кеф защото кочината се тресе.
4. Всичко което не можеш да обориш не съществува. За такива хора за лудница като теб е така. Където можеш- пишеш. Където не можеш, или пишеш "не" или въобще не го отразяваш.
juliang:
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 19, 2021, 12:06:20 am ---1. Умираш от ваксината и никъде не се казва "тоя беше ваксан" Братовчед ми така умря. Да повторя. Ваксината е евтаназия. Не умреш ли до 2 седмици след иглата- умираш от всичко друго, но не и от ковид или от ваксината!
2. Ваксиниран означава ваксиниран. Няма никакво значение с колко дози се е набълбукал. Статистика за умрели от ваксината в България няма. Има бутафория.
3. Кой откъде как защо- Америка ме интересува дотолкова доколкото да покаже на света, че главната кочина се тресе. По една телевизия тъй, по друга инак, има шум, голям шум и това не е случайно, а пък мен ми е кеф защото кочината се тресе.
4. Всичко което не можеш да обориш не съществува. За такива хора за лудница като теб е така. Където можеш- пишеш. Където не можеш, или пишеш "не" или въобще не го отразяваш.
--- Край на цитат ---
1. По твоята логика всеки ваксиниран умира от това че се е ваксинирал - от нищо друго. Сърдиш се че са писали че някой който е умрял в катастрофа го писали умрял от Ковид, но приемаш че ваксината поставена преди една година е виновна някой да умре от инфаркт... Желязна логика, няма що.
2. Е тогава що цитираш данни от официалната статистика? И пак питам - при поставени 3 милиона дози ваксини в БГ колко спред теб от ваксинираните са умрели? Скрили са някъде 1 млн трупа ли? Ваксината е сигурна смърт, но от друга страна - от вируса никой не умира... просто брилянтно заключение...
3. Всички кочини се тресат. Американската, германската, австрийската, руската... а ние понеже се тресем от 30+ години, затова вече не ни пука.
4. Не мога да оборя че са умрели почти 27 000 души до днес от вируса. И ти не можеш. Или можеш? Да, не мога да оборя и някой който твърди че земята е плоска, или че над нея има похлупак на който са нарисувани звездите... но не смятам дори да се мъча да го правя.
Михаил Кузмов:
Светльо, виждам много си печен в прогнозите, та един въпрос от дЕдо ти! Малко статистика от първо лице. 1/миналият ноември изкарах короната по всички докторски правила, даже тогава ми взеха 120лв.за теста, бях смазан 14 дни, на 15тият ми се допи червено вино, така разбрах че съм прескочи трапа. 2/ след мен, сестра ми и зет ми лежаха по месец в ковид отделение, оживяха, сестра ми после домашно ок. 2 месеца беше на кислород, скоро направиха по две дози с пфайзер, сега си пият кафето и щракат с пръсти, пенсионери на възраст. 3/ аз си забих модерна на 4ти ноември по принуда, налагаше се, на 2ри декември 2ра игла. Та сега въпросът ми? Дай прогноза кога ще мрем, така за подготовка, нали знаеш, раздава се жито, сладки, кифли?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия