Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (455/721) > >>

svetlio760:
Радев трябваше да се хареса на нашите европейски и американски приятели за да го преизберат, ако разчита на нас 30% българи ще гризне дръвцето. Мисля, че не е много трудно да се сетиш, без демонстративно да задаваш отговори, за да ни правиш на идиоти!

Радико:

--- Цитат на: juliang в Ноември 19, 2021, 03:54:47 pm ---Какво общо имат изборите с броя заболели? А с броя починали? И няма локдаун?

--- Край на цитат ---
Как какво общо бе???
Сериозно ли не схващаш общото???
Или се правиш на ударен???
Ми много ясно, че обшото са политиците.  И двете неша се ръководят от политици и обслужват интереси на политици. Тива е все едно да кажеш какво общо има между фар и седалка. Между фар на кола и седалка на кола. Мслко тъпо звучиш.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Ноември 19, 2021, 05:07:36 pm ---Как какво общо бе???
Сериозно ли не схващаш общото???
Или се правиш на ударен???
Ми много ясно, че обшото са политиците.  И двете неша се ръководят от политици и обслужват интереси на политици. Тива е все едно да кажеш какво общо има между фар и седалка. Между фар на кола и седалка на кола. Мслко тъпо звучиш.

--- Край на цитат ---
Тоест политиците определят броя заразени и броя починали? Нали се сещаш как звучи...
Да, разбирам ако ми беше казал, че точно един ден след като Светльо даде линк към този документ:

--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 18, 2021, 05:23:41 pm ---За да не бъда голословен, ето ви една официална достоверна информация за смъртността от ваксините. Ма толкова достоверна, че направо достойно верна!!! ;D ;D ;D
https://data.egov.bg/organisation/datasets/resourceView/e6a72183-28e0-486a-b4e4-b5db8b60a900?page=2

--- Край на цитат ---
и днес документа вече го няма - тогава мога да приема че има някаква намеса на властта ... :) Да, документа наистина вече е празен. И това вече е достойно за някаква теория на конспирациите.
Но да ми казваш че политиците пипат бройката починали и заразени - това няма как да го повярвам :)

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 19, 2021, 05:23:57 pm ---Тоест политиците определят броя заразени и броя починали? Нали се сещаш как звучи...
Да, разбирам ако ми беше казал, че точно един ден след като Светльо даде линк към този документ:и днес документа вече го няма - тогава мога да приема че има някаква намеса на властта ... :) Да, документа наистина вече е празен. И това вече е достойно за някаква теория на конспирациите.
Но да ми казваш че политиците пипат бройката починали и заразени - това няма как да го повярвам :)

--- Край на цитат ---
Не те и карам.

svetlio760:
С тази пландемия се работи с толкова малки цифри, че не ме интересуват. Изгодата винаги е за сатанистите. Големите цифри от мъртви и осакатени от ваксата няма да се види никога.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия