Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (456/721) > >>

krasias:

--- Цитат на: juliang в Ноември 19, 2021, 03:54:47 pm ---Какво общо имат изборите с броя заболели? А с броя починали? И няма локдаун?

--- Край на цитат ---
Какво общо ли, ми така се пречи на партийната агитация не могат да се събират големи групи хора. Мнооооого сложно да се сетиш няма що, ма като гледам скоро ще има нови избори щот Кирчо и Кокорчо имат акъл колкото Слави. Та историята с пандемията пак ще се повтори, разбира се съвсем случайно. Щот те политиците едни безупречно честни и чисти хора бре направо светци, трябва християнската църква да ги канонизира и да им се кланяме.

plcsoft:
При нас в завода дават по 250лв в брой, ако се ваксинираш. И ваксината е безплатна. Но активността беше много слаба. Предимно се ваксинираха обикновените работници и тези дето са набълбукани с кредити. Но и така процента на ваксинираните не надхвърля 30% общо за целият персонал. Интересното е, че никой от администрацията и инженерният персонал не се ваксинира! Явно това е ваксина за най-алчните и гладни човечета! :D

juliang:

--- Цитат на: krasias в Ноември 19, 2021, 06:00:38 pm --- Какво общо ли, ми така се пречи на партийната агитация не могат да се събират големи групи хора.

--- Край на цитат ---
Тези, дето ходят на предизборни събрания са толкова "подковани" че с и без такова мероприятие са сигурни гласове. А да ме убедиш, че присъствието на някакъв митинг ще промени отношението ти към дадена партия... това би могло да се случи само ако Слави направи още един концерт на Орлов мост... Но за съжаление нито Б.Б. нито Нинова няма да могат да излезнат и да пеят пред симпатизантите си :) Т.е. теоретическ ие възможн0, но резултата ще е негативен откъм бройки гласували :)
Лично за мен, а надявам се за всеки човек, от който зависи бъдещето на България такива показни мероприятия са пародия.

Радико:

--- Цитат на: juliang в Ноември 19, 2021, 05:23:57 pm ---Тоест политиците определят броя заразени и броя починали? Нали се сещаш как звучи...
Да, разбирам ако ми беше казал, че точно един ден след като Светльо даде линк към този документ:и днес документа вече го няма - тогава мога да приема че има някаква намеса на властта ... :) Да, документа наистина вече е празен. И това вече е достойно за някаква теория на конспирациите.
Но да ми казваш че политиците пипат бройката починали и заразени - това няма как да го повярвам :)

--- Край на цитат ---
Не знам как ти звучи въпреки, че се досещам обаче да ти кажа на мен въобще не ми звучи. На мен това ми се вижда....
Щото съм го виждал с очите си. Писал съм го вече тук. С опите си съм го видял. Как се взимат пари за да бъдат сложени хора под карантина. Кора които са напълно здрави и ги записват като болни тествани всички екстри. И въобще не те карам да ми повярваш ако желаеш да провериш тези факти въобше не е трудно да стигнеш до такива. Въороса е че ти предпочиташ да Вярваш а не да търсиш истината. Ама това си е твой избор. Аз не се паля като Светльо.

VITAN:
Майдан в Австрия. Утре голям митинг против заключването (локдаун му викат политиците).
Армията и полицията казали, че вземат страната на хората...
-
https://www.youtube.com/v/0npvdy4OReQ
Ще видим утре какво ще е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия