Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 19, 2021, 06:58:41 pm ---Майдан в Австрия. Утре голям митинг против заключването (локдаун му викат политиците).
Армията и полицията казали, че вземат страната на хората...
-
https://www.youtube.com/v/0npvdy4OReQ
Ще видим утре какво ще е.
--- Край на цитат ---
Както казах кочината се тресе. Едни като тръгнат може да спечелят. Едни като спечелят други може да тръгнат и после става си е.е ;D Радостно ми е на душата кога кочината се тресе!
krasias:
--- Цитат на: juliang в Ноември 19, 2021, 06:42:25 pm ---Тези, дето ходят на предизборни събрания са толкова "подковани" че с и без такова мероприятие са сигурни гласове. А да ме убедиш, че присъствието на някакъв митинг ще промени отношението ти към дадена партия... това би могло да се случи само ако Слави направи още един концерт на Орлов мост... Но за съжаление нито Б.Б. нито Нинова няма да могат да излезнат и да пеят пред симпатизантите си :) Т.е. теоретическ ие възможн0, но резултата ще е негативен откъм бройки гласували :)
Лично за мен, а надявам се за всеки човек, от който зависи бъдещето на България такива показни мероприятия са пародия.
--- Край на цитат ---
Така като те чета си много зле, може ли да не знаеш че кюфтетата и кебапчетата вършат много повече работа отколкото да ти пее някакъв гологлавец. Няма смисъл да убеждавам човек дето само поправя горелки и парни котли а не познава нещата отблизо. Ма карай както и да е, на следващите избори ще бъде пак същия сценарий и според теб съвсем случайно, да ама не!
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Ноември 19, 2021, 06:45:46 pm ---Не знам как ти звучи въпреки, че се досещам обаче да ти кажа на мен въобще не ми звучи. На мен това ми се вижда....
Щото съм го виждал с очите си. Писал съм го вече тук. С опите си съм го видял. Как се взимат пари за да бъдат сложени хора под карантина. Кора които са напълно здрави и ги записват като болни тествани всички екстри. И въобще не те карам да ми повярваш ако желаеш да провериш тези факти въобше не е трудно да стигнеш до такива. Въороса е че ти предпочиташ да Вярваш а не да търсиш истината. Ама това си е твой избор. Аз не се паля като Светльо.
--- Край на цитат ---
Ми паля се. То е същото като да ми каже някой, че Левски и Ботев са били терористи, а турското робство е било присъствие!!!
п.п. След последните ми проучвания смятам, че е било по- скоро владичество, защото в Европа и Азия не е било по- добре от тук, но не и присъствие! И все пак думата "робство" не е неточна!
Радико:
Витане това дето си го публикувал и аз го публикувах само, че от френски източник
За "отговор #2239" иде реч. Това съвпадение е добре, че го има. Друго си е като се потвърди информацията от повече източници. Ще гледам да потърся един приятел в Австрия за информация от първа ръка.
merlinbg:
Във връзка с управляването на "стъкмистиката" за Короната на вирусите. Дали политиците могат да я управляват или Корнелия Нинова говори така, защото не се е представила добре на изборите (давам подсказка на хората, които защитават честността на политиците)... това е въпроса???
https://youtu.be/xQioSJ8es6U?t=992
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия