Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 12:00:35 am ---... Но не може да ме убедиш, ...
--- Край на цитат ---
Тебе, ако някой вземе да те убеждава в нещо, значи е мазохист!
Ако и да адресирам неща по твой адрес, то е само "за протокола".
juliang:
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 08:49:46 am ---И сега от тук нататъка започват различията във вижданията ни върху които трябва да се съсредоточиш.
Теърдя че:
Заради натиска на едни хора "политици" ваксините бяха пуснати преди да са достигнали ниво на достатъчно качество и безопасност.
--- Край на цитат ---
Донякъде съм съгласен, но "достатъчно ниво на сигурност" може да се постигне само след много тестове в продължение на години върху много хора. А ако не се сещаш пролетта на 2020-та половината свят не излизаше от домовете си, и икономиката на практика беше спряла. Или забрави КПП-тата на входовете на градовете? Колко щяхме да издържим така? Да, научихме повече за вироуса, разбрахме че не е ебола и от него се оживява, но продължаваме да имаме опасения, че може да убие милиони. Ваксините са минали тестове върху десетки хиляди души преди да бъдат разрешени за употреба. Да, в рамките на месеци, не на години. Но просто не можем да си позволим да чакаме 2 или 3 или 5 години. Но за теб тези тестове нищо не значат.
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 08:49:46 am ---Твърдя, че пак под натиска на тези хора въпросните ваксини бяха направени
също както кучешката прнтадог със няколко едновременни действия някой от които НЕДЕКЛАРИРАНИ.
--- Край на цитат ---
Ти тръгваш от презумпцията че ваксината по рождение има и някаква друга функция, така че не е проблем тестовете да показват някаква ефективност само в борбата с вируса, но умишлено да не показват скритото й предназначение. Няма как да опровергая това твое твърдение, но за мен това звучи шантаво. Пфайзер, Зенека, Синовак, Спутник, Джонсън... всички правят различни ваксини, но всички имат една и съща тайна цел.
Ако има някаква организация, която контролира правителствата на Германия, САЩ, Великобритания, Китай, Русия (тия дет произвеждат тия ваксини), а същ така контролират и бордовете на дироекторите на такива мултимилиардни корпорации (тия дет произвеждат ваксините)... просто щяха да слагат същата съставка във виаграта и в антибиотиците и в лекарствата за кръвно и за алергия. Никога нямаше да разберем нищо. Защо им беше пандемията, защо им бяха ваксините? Пишат короната предния грип, хората си пият витамините и аспирина и се "чипосват" в неведение.
Щом имат влияние върху Пфайзер, никакъв проблем не е да имат влияние върху Кока-Кола и Сникърс. Набухват го в швепса и във вафличките и ... проблема е решен. За к'во ти е да разлайваш кучетата?
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 08:49:46 am ---Твърдя, че за "рекламирането" и "убеждаването " на хората абсолютно "свободно" да изберат да се ваксинират се използват мерки които имат в същината си съвсем различна цел. Няма да я коментирам сега.
--- Край на цитат ---
Е точно щото не я споделяш, ми се губи смисъла на твърденията ти.
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 08:49:46 am ---Големият ороблем е, че някой хора въобще не знаят, че имат душа и какво и на кого продават. И на какво обричат децата и внуците си с тази сделка. Защото това си е сделка въореки, че не се афишира като такава.
--- Край на цитат ---
И в мозъка ми излиза спомена че има племена, които вярват че светкавицата на фотоапарата краде душата им... Наистина не разбирам какво искаш да кажеш. Т.е. не искам да повярвам, че водя спор с човек, който има толкова ... извинявай, ма ... средновековно мислене.
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 08:49:46 am ---Въобще ама никога не съм твърдял такова нещо. Просто ти вместо да вникнеш в това какво съм искал да кажа с това което пиша просто си го интерпретираш по най удобния за целите на спора начин. Тоест като крайно мнение.
Винаги съм твърдял, че има такова заболяване, също така твърдя и че има и лечение за него и то доста ефективно.
Винаги съм твърдял, че ваксините предпазват от това заболяване.
И сега от тук нататъка започват различията във вижданията ни върху които трябва да се съсредоточиш.
Теърдя че:
Заради натиска на едни хора "политици" ваксините бяха пуснати преди да са достигнали ниво на достатъчно качество и безопасност.
Твърдя, че пак под натиска на тези хора въпросните ваксини бяха направени
също както кучешката прнтадог със няколко едновременни действия някой от които НЕДЕКЛАРИРАНИ.
Твърдя, че за "рекламирането" и "убеждаването " на хората абсолютно "свободно" да изберат да се ваксинират се използват мерки които имат в същината си съвсем различна цел. Няма да я коментирам сега.
Твърдя, че това се прави по абсолютно същият шаблон който се използваше и при истанбулската конвенция:
Яхват една добра кауза за да им пренесе тя гнусните намерения. Целият начин на налагане на тези ваксини е едно отвратително гнусно мероприятие. И реално е по добре за света някой хора да измрат от ковид от колкото да бъдат налижени ваксините заедно със съпътствуващият ги товар.
По добре да умреш от колкото да си продадеш душата. Защото така или иначе все някога ще умреш.
Големият ороблем е, че някой хора въобще не знаят, че имат душа и какво и на кого продават. И на какво обричат децата и внуците си с тази сделка. Защото това си е сделка въореки, че не се афишира като такава.
Знам, че няма да ме разбереш, но тук четат и други хора които може и да ме разберат.
--- Край на цитат ---
Радико, захаросваш ада в името на спора с Юлиян.
Радико:
Юлияне сещам се,че точно пролетта на 2020та видях едни 300 лева получени срещу съглссие да запишат човека като положително тестван. Абе кво да ти обяснявам повече.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 05:31:33 pm ---Юлияне сещам се,че точно пролетта на 2020та видях едни 300 лева получени срещу съглссие да запишат човека като положително тестван. Абе кво да ти обяснявам повече.
--- Край на цитат ---
ОК, аз вчера получих ЕКО 2 лепенка на БМВ на 25 години без катализатори, което гори литър масло на 1000 км. Да ти казвам ли как? Приятел на сина ми преди месеци му е предлагал да му издадат сертификат за ваксинация, за да могат да ходят на мол и на фитнес.
Винаги ще има едни хора, дето искат да припечелят. 300 лева са добра цена да си стоиш в къщи 2 седмици, особено ако си почнал ремонт. Ако взимаш заплата 1000 лева, държавата ще ти даде 400 за болнични. Седемстотин лева си "напред", за да не ходиш на работа... що па не?
А защо дават по 300 лева - ми щото болниците са търговски дружества. На тях пък държавата ще им даде 1 000 лева за лечение на болен. А те няма да похарчат и стотинка, щото болен няма....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия