Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Виждам си наясно как работи демокрацията за всички неща, различно от ваксини и пр. високи топки.
Пито - платено (от балъците, на които държавата ще открадне спестяванията, вземайки заеми, загробвайки внуците).
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 06:17:42 pm ---...БМВ на 25 години без катализатори, което гори литър масло на 1000 км.
--- Край на цитат ---
Ма верно си зле.
juliang:
Да, и от това не правя световна конспирация.
Радико:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 06:17:42 pm ---ОК, аз вчера получих ЕКО 2 лепенка на БМВ на 25 години без катализатори, което гори литър масло на 1000 км. Да ти казвам ли как? Приятел на сина ми преди месеци му е предлагал да му издадат сертификат за ваксинация, за да могат да ходят на мол и на фитнес.
Винаги ще има едни хора, дето искат да припечелят. 300 лева са добра цена да си стоиш в къщи 2 седмици, особено ако си почнал ремонт. Ако взимаш заплата 1000 лева, държавата ще ти даде 400 за болнични. Седемстотин лева си "напред", за да не ходиш на работа... що па не?
А защо дават по 300 лева - ми щото болниците са търговски дружества. На тях пък държавата ще им даде 1 000 лева за лечение на болен. А те няма да похарчат и стотинка, щото болен няма....
--- Край на цитат ---
Да винаги ще има такива хора. Обаче забележи няма разкрит нито един случай на такава фалшификация дори помня, че и по телевизиите заявиха, че няма да бъдат подлагани на съмнение и проверявани никакви случай на Заболявания. Виж за припечелването от фалшиви сертификати веднага ги изловиха, що така бе Миме" що така тоя двоен стандарт. Измамите които им отърват не се преследват дори това изявление ги поощрява другите се преследват.
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 06:17:42 pm ---ОК, аз вчера получих ЕКО 2 лепенка на БМВ на 25 години без катализатори, което гори литър масло на 1000 км. Да ти казвам ли как? Приятел на сина ми преди месеци му е предлагал да му издадат сертификат за ваксинация, за да могат да ходят на мол и на фитнес.
Винаги ще има едни хора, дето искат да припечелят. 300 лева са добра цена да си стоиш в къщи 2 седмици, особено ако си почнал ремонт. Ако взимаш заплата 1000 лева, държавата ще ти даде 400 за болнични. Седемстотин лева си "напред", за да не ходиш на работа... що па не?
А защо дават по 300 лева - ми щото болниците са търговски дружества. На тях пък държавата ще им даде 1 000 лева за лечение на болен. А те няма да похарчат и стотинка, щото болен няма....
--- Край на цитат ---
Не правиш световна конспирация щото си ги нагласяш твоите неща според схемите в мозъка си. Сега пък болниците самоотвержено борещи се със смъртоносният вирус станаха търговски дружества, които плащат на ей тези хора дето "Винаги ще ги има" едно маалко мнозинство конспиратори.
juliang:
--- Цитат на: Радико в Ноември 20, 2021, 07:13:35 pm ---Да винаги ще има такива хора. Обаче забележи няма разкрит нито един случай на такава фалшификация дори помня, че и по телевизиите заявиха, че няма да бъдат подлагани на съмнение и проверявани никакви случай на Заболявания.
--- Край на цитат ---
А що не мислиш че във фалшивите инвалиди с ТЕЛК няма световна конспирация? На колко от тях отнеха ТЕЛК-овете? Колко лекаря вкараха в затвора? Нула, нали?
Колко пунка за ГТП затвориха като е очевАдно че 20% от автомобилите по никакъв начин не могат да се движат по пътищата?
Да, да... притежаването на автомобил не е задължение...
Къде го това изявление "по телевизиите"?
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 20, 2021, 07:40:30 pm ---Не правиш световна конспирация щото си ги нагласяш твоите неща според схемите в мозъка си.
--- Край на цитат ---
А ти не го ли правиш? Нагласяш ги по своите схеми, и настояваш че това са единствените правилни мозъчни схеми.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия