Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (462/721) > >>

Радико:

--- Цитат ---  Надявах се поне че ти е ясно какво избираме утре...
--- Край на цитат ---
Абсолютно ясно ми е утре ще избереме този който ще назначи следващото служебно правителство. Този факт на теб ясен ли ти е???

VITAN:
Така е Хулио, това, което ти поемаш като цигари, бледнее пред всичко друго.
Приеми, че ние непушачите разсъждаваме различно.

Наскоро разбрах, че един съученик (доктор) си е заминал от тумор. Доста преди 9-ти клас е пафкал и после пафкаше "Стюардеса".
Вервай ми, по-млад е бил от тебе.

Апропо във видеото има, че черният кимион действа яко при Ковид.
Упс, нещото което съм вземал и чат-пат сега вземам съдържа и черен кимион.
Продава се у нас тоя чер кимион.

Радико, ааааабсолютно няма значение кой те управлява, след като преди избори е ходил на консултация на ул. "Козяк" 16. А познай кой е ходил и какво има на този адрес...

svetlio760:
Чудех се на какво ми приличат половинчатите аргументи и умствените котешки каваци на Юлиян да се заяжда и да доказва недоказуеми тези и се сетих кои други го правят- троловете. Имам чувството, че тук тренира, за да може да се представи добре в социалните мрежи където ще му плащат после.

juliang:
Да бе Радико, трол съм - разкри ме.
Витан ми обяснява че във ваксините имало желязо (дето не само не е отровно, ами направо жизнено необходимо), без да уточнява никакви количества, без да посочва източници, но аз като задавам смислен въпрос - аз съм трол.
Направо се чудя как Витко забрави за живака - от десетилетия се твърди, че го има във всички ваксини. Или тая конспирация вече не е актуална?

Тоя ходил на Козяк, оня ходил на Козяк... Абе що на Козяк, нямаме ли си Европейски парламент, с Еврокомисии, където имаме десетки наши депутати, дет са там на място и "пеят" всички тайни, и донасят депешите какво трябва да се направи? Срещу Пирогов се е изтъпанил център на НАТО и изобщо не го крият... к'ъв Козяк го гони не ми е ясно... тоя човечец още живее в ерата на Студената война, Брежнев и Кенеди...

Радико:
 Юлияне пак ме обърка нещо.
Нищо де, вече свикнах.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия