Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 11:17:04 pm ---Витан ми обяснява че във ваксините имало желязо (дето не само не е отровно, ами направо жизнено необходимо), без да уточнява никакви количества, без да посочва източници, но аз като задавам смислен въпрос - аз съм трол.
Направо се чудя как Витко забрави за живака - от десетилетия се твърди, че го има във всички ваксини. Или тая конспирация вече не е актуална?
Тоя ходил на Козяк, оня ходил на Козяк... Абе що на Козяк, нямаме ли си Европейски парламент, с Еврокомисии, където имаме десетки наши депутати, дет са там на място и "пеят" всички тайни, и донасят депешите какво трябва да се направи? Срещу Пирогов се е изтъпанил център на НАТО и изобщо не го крият... к'ъв Козяк го гони не ми е ясно... тоя човечец още живее в ерата на Студената война, Брежнев и Кенеди...
--- Край на цитат ---
Хулио, елитен си, няма спор.
Фактите са такива, както и да ги тролиш:
1. 90-те години, ваксини с живак. В Канада и САЩ сега това го рекламират, че живачните ваксини са по куул.... това туземнците знаят, що така са ги научили.
За обогатяването на урана за първите атомни бомби е имало доста натровени и бъгнати с флуор. Да не съдят САЩ за мноооо мноооо пари, започват да слагат флуор в пастите за зъби, що също било мнооо куул.
2. Политиците ни преди избори масово ходят на Козяк 16. Що не в сградата на НАТО, ШМАТО, СФОРМАТО, Лигата на Сексуалните Реформи или на Звездата на Смърта, имперските Дистроери и Кръстосвачи - тест за интелигентност.
И не, източниците ги казаха в онова дълго видео... Да, не са посочили концентрации, никой не е длъжен на тролове да дава подробен отчет.
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2021, 11:17:04 pm ---Да бе Радико, трол съм - разкри ме.
Витан ми обяснява че във ваксините имало желязо (дето не само не е отровно, ами направо жизнено необходимо), без да уточнява никакви количества, без да посочва източници, но аз като задавам смислен въпрос - аз съм трол.
Направо се чудя как Витко забрави за живака - от десетилетия се твърди, че го има във всички ваксини. Или тая конспирация вече не е актуална?
Тоя ходил на Козяк, оня ходил на Козяк... Абе що на Козяк, нямаме ли си Европейски парламент, с Еврокомисии, където имаме десетки наши депутати, дет са там на място и "пеят" всички тайни, и донасят депешите какво трябва да се направи? Срещу Пирогов се е изтъпанил център на НАТО и изобщо не го крият... к'ъв Козяк го гони не ми е ясно... тоя човечец още живее в ерата на Студената война, Брежнев и Кенеди...
--- Край на цитат ---
Извинявай, ако във ваксините има живак, какво значение има какво е количеството??!!
juliang:
Добре, Витане... за втори път те предизвиквам тая седмица:
Посочи конкретен линк където е казано че във живака има етиленгликол. И най-жълтия източник да е. Дори и да преписваш не те бива. Посочи или замълчи, поне за седмица :)
Във ваксините (конкретно на Пфайзер) се ползва съединението "2 [(полиетиленгликол)-2000]-N,N-дитетрадецилацетамид", или ALC-0159. Има толкова общо по свойства с етиленгликола в антифриза, колкото природния газ с водката.
В медицината също така се ползва съединението ПОЛИ_ТИЛЕН_ГЛИКОЛ (не етилен, а тилен), ама то няма нищо общо с ваксините - ползва се за изработка на цветната обвивка на хапчетата. За него важи същото сравнение.
Посочи поне един неконспиративен източник, в който да е указано че някаква ваксина някога е съдържала живак. Във ваксините се е слагал консерванта с търговско наименование Тимерозал, или етил-живак. И за него също се отнася сравнението на нафтата с водката - уж все въглеводороди, тук-там с някой кислороден атом, ама разлика - голяма.
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 20, 2021, 11:44:21 pm ---Извинявай, ако във ваксините има живак, какво значение има какво е количеството??!!
--- Край на цитат ---
Има, защото най-вече в рибите също има живачни съединения, ама ги ядеш, нали? Всичко е въпрос на количество.
Имам чувството, че изпитвате търпението ми. Много е, да ви кажа :)
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 21, 2021, 12:10:57 am ---Добре, Витане... за втори път те предизвиквам тая седмица:
Посочи конкретен линк където е казано че във живака има етиленгликол. И най-жълтия източник да е. Дори и да преписваш не те бива. Посочи или замълчи, поне за седмица :)
Във ваксините (конкретно на Пфайзер) се ползва съединението "2 [(полиетиленгликол)-2000]-N,N-дитетрадецилацетамид", или ALC-0159. Има толкова общо по свойства с етиленгликола в антифриза, колкото природния газ с водката.
В медицината също така се ползва съединението ПОЛИ_ТИЛЕН_ГЛИКОЛ (не етилен, а тилен), ама то няма нищо общо с ваксините - ползва се за изработка на цветната обвивка на хапчетата. За него важи същото сравнение.
Посочи поне един неконспиративен източник, в който да е указано че някаква ваксина някога е съдържала живак. Във ваксините се е слагал консерванта с търговско наименование Тимерозал, или етил-живак. И за него също се отнася сравнението на нафтата с водката - уж все въглеводороди, тук-там с някой кислороден атом, ама разлика - голяма.
Има, защото най-вече в рибите също има живачни съединения, ама ги ядеш, нали? Всичко е въпрос на количество.
Имам чувството, че изпитвате търпението ми. Много е, да ви кажа :)
--- Край на цитат ---
Тъпак, рибата да не ти я инжектират директно в кръвта ве!!!
svetlio760:
Да обясня кат на простите хора. Едно и също ли е да ям ябълка и да ям найлон? Сигурно не е, нали? Ям ябълка от дърво. Ям найлон от нефт, който преди това е бил дърво. Ейго на, едно и също. Ако питате Юлиян, така излиза. Живак в рибата и живак във ваксината.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия