Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (466/721) > >>

krasias:

--- Цитат на: juliang в Ноември 21, 2021, 06:06:41 pm --- А ковидните пък са съвсем дуга бира, в тях със сигурност няма нищо живо.

--- Край на цитат ---
Да бе, е сега ти повярвах, пак повтарям това което написах по напред в темата, тука една жена прясно ваксинирана зарази няколко човека. Това с очите си го видях, верно някакъв грип беше ма после прочетох че и тия симптоми ги водят ковид. Има и още други патили от ваксинирани и хората се пазят. Вчера жената слезе с рейса до Перник и един от пътниците се похвалил че отива да се ваксинира. Шофьора като чул това казал, добре ваксинирай се но ще се прибираш или с такси или пеша, един месец да не си ми стъпил в рейса.

Радико:
А аз си мислех, че многодозови ваксини отдавна не се произвеждат. Както и да е. Ковид ваксините са напълно живи вируси.
Само дет са генномодифицирани за да не могат да правят свой копия когато влязат в някоя клетка на човешкия организъм а само произвеждат протеин който да бъде разпознат от имунната система. Това за векторните ваксини.  А да и това е в идеалния случай да ама идеални неща няма. Длъжен съм да  споделя, че това го научих от руски сайт линк към който даде Витан.  И това не беше сайт който плюеше по ваксините а сайт в който се хвалеха с постиженията на генното инженерство.

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Ноември 21, 2021, 05:27:26 pm ---Абе Светльо ти наистина ли вярваш, че мякой ще сложи чист живак във ваксините???? 
Осъзнай се по голяма глупост от това за последните 20 години не съм чел в интернет. Чел съм равни на тая ама по голяма не.

--- Край на цитат ---
Живакът и живачните съединения си имат симптоми. Тези симптоми се случват на натровените хора. Те се знаят. Знае се и какво се случва с процент от децата, които се ваксат. Не е нужно да си гении, за да установиш наличието на живак и формалин във ваксините по симптомите на повечето ползващи ги. Има живак във ваксините. Няма да давам източници, защото виждам колко ви дреме.

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Ноември 21, 2021, 06:48:04 pm ---А аз си мислех, че многодозови ваксини отдавна не се произвеждат. Както и да е. Ковид ваксините са напълно живи вируси.
Само дет са генномодифицирани за да не могат да правят свой копия когато влязат в някоя клетка на човешкия организъм а само произвеждат протеин който да бъде разпознат от имунната система. Това за векторните ваксини.  А да и това е в идеалния случай да ама идеални неща няма. Длъжен съм да  споделя, че това го научих от руски сайт линк към който даде Витан.  И това не беше сайт който плюеше по ваксините а сайт в който се хвалеха с постиженията на генното инженерство.

--- Край на цитат ---
А що се отнася до ковид ваксините, модифицираният им вирус до сега щеше да умре ако не бяха ваксините. Пандемията се поддържа от ваксинираните. Там стават големите и бързи мутации заради които още го бутаме. Ваксинираните са развъдници на ковид!

VITAN:
Във Флорида колят и бесят..... ваксърите!
50 000$ глоба за голяма компания, ако те натиска да се дупчиш... Един от примерите.
Маски долу  8)
-
https://www.youtube.com/v/5XV5E-Ryby0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия