Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 21, 2021, 07:48:43 pm ---Във Флорида колят и бесят..... ваксърите!
50 000$ глоба за голяма компания, ако те натиска да се дупчиш... Един от примерите.
Маски долу 8)
-
https://www.youtube.com/v/5XV5E-Ryby0
--- Край на цитат ---
Супер!!! Ето това е добра новина!
juliang:
--- Цитат на: Радико в Ноември 21, 2021, 06:48:04 pm ---...Ковид ваксините са напълно живи вируси. ...
--- Край на цитат ---
Това е един спорен дори и в научните среди въпрос, като за нем не си прав. Вируса няма обмяна на веществата. Той не обработва "храна". Така че не е изключено живака - дори и чистия, течния метал - изобщо да не му повлиява.
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 21, 2021, 07:41:04 pm ---... Има живак във ваксините. Няма да давам източници, защото виждам колко ви дреме.
--- Край на цитат ---
А така твърдението звучи по убедително ли? Дай източника, за да можем ние като възрастни хора да си съставим сами мнението.
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 21, 2021, 07:46:09 pm ---... Ваксинираните са развъдници на ковид!
--- Край на цитат ---
Колкото и да ти е странно, с това изречение съм съгласен. Само с него, в предните бъркаш. Обяснил съм по-нагоре защо, но ако настояваш - ще го повторя.
--- Цитат на: VITAN в Ноември 21, 2021, 07:48:43 pm ---Във Флорида колят и бесят..... ваксърите!
50 000$ глоба за голяма компания, ако те натиска да се дупчиш... Един от примерите.
Маски долу 8)
--- Край на цитат ---
Не е новина, и е обяснимо. Там си печатат парите, хората имат оръжие в гардероба и да ги ядосваш не е здравословно в буквалния смисъл. Но когато и до тях достигне тази вълна, която (надявам се) ние преминаваме а в Европа е в разгара си - тогава нещата ще се променят.
Отгоре на това там (или поне в големите градове) мерките са драконовски. Пораженията по бизнеса са ужасяващи.
https://www.youtube.com/v/vTW-veuq-JA?t=49
VITAN:
Der Spiegel: във Виена 35 000 човека излязоха на протест против карантината
Оригинал новости ИноТВ:
https://russian.rt.com/inotv/2021-11-21/Der-Spiegel-v-Vene-35
Все пак излязоха, макар нашите медии да неглижираха и да намалиха цифрата.
Дойно вероятно поне.
ppipilica:
--- Цитат на: juliang link=topic=11134 ---Имаш ли идея какви са нивата на радиокативност в Кресненското дефиле? Защо не искат да пробият тунел там? Ами щото се оказа че първо минаването през тунела ежедневно ще надхвърли бзопасните годишни норми за радиоактивно облъчване на човек, и второ - никое населено място не се съгласи да приема на територията си скалите, които ще са изкопани от тоя тунел, щото са радиоактивни.
--- Край на цитат ---
Заинтригува ме, дай линк да прочета за дефилето, за машините знам гледах руско видео където обясняваха как ги претопявали за желязо.
miromad:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 21, 2021, 01:28:47 pm ---Книга. Препоръчвам да я намерите и прочетете. Там също има това, което търсите, питате или срещу което плюете. (Радико & Хулио)
Световната конспирация срещу здравето
--- Край на цитат ---
Прикачил съм я по-долу. Приятно четене!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия