Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
Не е новина, и е обяснимо. Там си печатат парите, хората имат оръжие в гардероба и да ги ядосваш не е здравословно в буквалния смисъл. Но когато и до тях достигне тази вълна, която (надявам се) ние преминаваме а в Европа е в разгара си - тогава нещата ще се променят.
Отгоре на това там (или поне в големите градове) мерките са драконовски. Пораженията по бизнеса са ужасяващи.
Другото ми е ясно. Троловете имат подход. Това, обаче, нещо не ти схващам изкълчения мозък. Защо застрашените от ковид хора не са благодарни на правителството си, а са извадили оръжията и са готови да стрелят по кретени като теб?
juliang:
--- Цитат на: ppipilica в Ноември 22, 2021, 01:41:59 am ---Заинтригува ме, дай линк да прочета за дефилето, за машините знам гледах руско видео където обясняваха как ги претопявали за желязо.
--- Край на цитат ---
Пусни в Гугъла "радиокативност кресненско дефиле" де...
И за визуализация - уранови находища в БГ... Забележи какво е в дефилето:
svetlio760:
работа за Юлиян ;D
Михаил Кузмов:
Благодарности Светльо от името на домашната ми котка! Благодарим ти че ни светна твое медицинско светилище! Ако не беше ти, нямаше да знаем че във ваксините има нано частици, графен, живак, арсен, и цианкалий! Той последният бил за бързо ваксиниране една доза защото нямало време за втора!
VITAN:
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 22, 2021, 10:56:24 pm ---работа за Юлиян ;D
--- Край на цитат ---
Виж го какъв е професионалист, защо мислиш, че отдавна не работи 8)
От другата страна на Желязната завеса е същото, но с обратен знак. В западна Украйна, в най-западенският град Львов има платена армия антируски трлолове.
Една от задачите им е да измислят всякакви сценки и плювалки срещу руските ваксини. По една руска телевизия имаше добър репортаж по темата.
Определено ония са по-добри. В СССР там е била школата за политически офицери. Не са си губели времето с горелки, а направо са изучавали т.н. матчасть.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия