Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (474/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 24, 2021, 12:00:32 am ---Ми правят ги - доктора ти го каза. Къде и на кого са забранени?
Или и тоя доктор не вършши работа?

--- Край на цитат ---
Правят ги в главата ти. Нали знаеш, че от началото на пландемията са забранени аутопсиите?! Айде върни се назад и провери. Айде отговори на останалите въпроси ако обичаш. Май почва да става много постно тва твойто дрънкане!

ppipilica:
Е тва в един коментар към статия го прочетох, мяза на партенка ма знае ли човек мое и да е истина.

--- Цитат ---Нe знaм зaщo никъдe нe ce пишe зa oгрoмния cкaндaл, кoйтo трece Cлoвeния oт вчeрa. Cтaршaтa cecтрa нa клиникa, кoятo oтгoвaря зa пoлучaвaнe нa прeпaрaтитe нa Шмaйзeр, хвърли ocтaвкa прeд мeдиитe, кaтo изнece и три флaкoнa oт прeпaрaтитe дocтaвяни тaм. В кoдoвeтe им имa чиcлaтa 1 (eднo), двe и три. тeзи c 1 в кoдa ca плaцeбo. C тях ce "вaкcинирaт" вcички пoлитици и т,н. C 2 ca iРНК прeпaрaтитe, дeтo ни убeждaвaт, чe вcички ca тaкивa. C 3 към тях e пришит прoтeин HIV2 или нeщo другo. Нaбoдeнитe c Nо3 рaзвивaт дo двe гoдини тумoри нa cъeдинитeлнaтa тъкaн c пocлeдвaщи рaзceйки и знaeтe кaквo cлeдвa.
--- Край на цитат ---

Радико:
Абсолютна партенка е това. Съчинена от провокатор.
Доста отдавна сме го дъвкали това тук във форума за методите на налагане на определени нежелани неща. Единият инструмент е точно такъв:
Писане на безумни фалшиви изказвания от името на противниците с цел да бъдат изкарани тъпаци, профани, психически нестабилни дори идиоти. Тези които вярват на противниковата идея.

Михаил Кузмов:
Никак не е трудно да се съчиняват партенки! Целта е тиражирането. Ето тук вече имаме тиражиране, после коментари, някой ще сподели иии става истина!! Кой каквото му скимне! Например в Ухан имало 5G, и това било причината😂! Естествено кухи лейки се намират, и се започва едно убеждаване!
Кошпрая ся аз като ми набодаха живак!
трол2

svetlio760:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 24, 2021, 08:10:42 am ---Никак не е трудно да се съчиняват партенки! Целта е тиражирането. Ето тук вече имаме тиражиране, после коментари, някой ще сподели иии става истина!! Кой каквото му скимне! Например в Ухан имало 5G, и това било причината😂! Естествено кухи лейки се намират, и се започва едно убеждаване!
Кошпрая ся аз като ми набодаха живак!
трол2

--- Край на цитат ---
Кузмов, чудя се отде таа увереност в някои неща щом "си нямаш хабер от медицина"?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия