Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 24, 2021, 12:00:56 am ---Нали знаеш какви лайна са официалните данни? Колко пъти да ти поствам официални изтривания на данни??!!
--- Край на цитат ---
Данните са там, и са същите каквито бяха преди "да ги изтрият". Можеш сам да се убедиш. Или забрави да си запазиш копие? :)
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 24, 2021, 12:03:14 am ---Правят ги в главата ти. Нали знаеш, че от началото на пландемията са забранени аутопсиите?! Айде върни се назад и провери. Айде отговори на останалите въпроси ако обичаш. Май почва да става много постно тва твойто дрънкане!
--- Край на цитат ---
Не, не знам че аутопсиите са забранени.
Абе, Светльо, имам чувството че вярваш като някой "лекар" в рекламите за паста за зъби или за мазило за стави ти обяснява, че всички негови пациенти са много доволни..
И с кое съм пропуснал да се заям, че не виждам, а уж внимателно следя :)
--- Цитат на: svetlio760 в Ноември 24, 2021, 08:23:08 am ---Кузмов, чудя се отде таа увереност в някои неща щом "си нямаш хабер от медицина"?
--- Край на цитат ---
Щот па ти имаш цяла стена с дипломи...
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 24, 2021, 09:21:36 am ---Данните са там, и са същите каквито бяха преди "да ги изтрият". Можеш сам да се убедиш. Или забрави да си запазиш копие? :)
Не, не знам че аутопсиите са забранени.
Абе, Светльо, имам чувството че вярваш като някой "лекар" в рекламите за паста за зъби или за мазило за стави ти обяснява, че всички негови пациенти са много доволни..
И с кое съм пропуснал да се заям, че не виждам, а уж внимателно следя :)
Щот па ти имаш цяла стена с дипломи...
--- Край на цитат ---
Данните са фалшиви. Там не се гледа за данни. Там се гледа за данни когато тръгнеш да ги съдиш, защото няма как.
Не ти, а аз имам мед образование, така, че ти не вярваш в истината, а не аз.
VITAN:
Статистиката няма нужда от фалшифициране. Тя така е направена, че да рисува сама себе си:
https://www.youtube.com/v/pyIQsvXDohA
След 10-тата минута...
VITAN:
Цитат:
....Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.
Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?
Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?...
https://afera.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BC%D0%B5/
Радико:
Всичко това взе да ми прилича на един стар виц:
Върнал се българин от екскурзия в Англия доста позабогатял. От каде тия пари бе?
Ми от карти. Седнах да играя покер с едни англичани и единия вика имам трийка. Другите викат печелиш и почнаха да събират картите. Викам няма ли да я покаже? А те:
Ааа господине ние сме джентълмени, имаме си доверие.
И като ми тръгна една карта....
И те така като видяха, че СЗО раздава пари на джентълменско доверие за смъртността.... И като ни тръгнаха едни вълни. От най малко засегнатата нация стигнахме до второ място по смъртност в света. Ми нали са джентълмени тия от СЗО.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия