Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (477/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 24, 2021, 08:41:59 pm ---Що не цитираш малко по-нагоре:
Ето това е поискал човека от МЗ, и съвсем правилно са му казали ,че не разполагат с тази информация. Ако си беше поискал броя на починалите от Ковид - вероятно щяха да му я дадат.

1 - не цялата информация за починалите отива ежедневно в МЗ по обясними причини. Отива в статистиката.
2 - явно доста хора не са наясно с какво се занимава патолога. Моля, прочетете следващата точка.
3 - явно много хора не са наясно и кога се извършва аутопсия. Аутопсия се извършва когато има съмнения за причината за смъртта. Примерно човека е намерен у дома си умрял, и няма яснота от какво точно. Когато е умрял на операционната маса да се прави аутопсия е леко безмислено. Ако има съмнения, ако има следствие - да, тогава се прави аутопсия.
4 - Ми тази информация в МЗ я нямат. Поне не и ежедневна. Министерството се занимава с друга работа, не да бори умрелите. Примерно - брои лекарствата, парите за болниците... е такива неща. Да борят умрелите по причини - това е работа на статистиката.

Когато човек иска конкретни данни - да си ги поиска конкретно. Поискал е това - дапи са му този отговор.

А, да ... част от исканите данни за 2020-та година вече ги има на сайта на статистиката. Специално за умрелите по причина.

--- Край на цитат ---
Именно заради четирите ти точки не вярвам в статистиката и няма да повярвам само защото господин всезнайко е наясно кой с какво се занимава в МЗ. Той е там и знае! ;D ;D ;D ;D

juliang:
Ти като притежаващ медицинско обазование би трябвало да знаеш по-добре, що ме чакаш аз да го казвам?

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Ноември 25, 2021, 06:08:17 am ---Ти като притежаващ медицинско обазование би трябвало да знаеш по-добре, що ме чакаш аз да го казвам?

--- Край на цитат ---
Всъщност когато разбрах до къде ти стига интелекта спрях да те чакам.

svetlio760:
Заговориха за Африка, имам притеснения, че ако това не спре до нова година ще погнат и тях. https://yosif.top/?p=30702&fbclid=IwAR12ATMP9nv-F7rghVw4iWOINaIlNSorCASXsG9azYojOhCNjcjw2ffCoLE

VITAN:
Да видим какво казват хората с акъл (видео): https://files.fm/u/25u5qvfe5#/view/d48wnwkx5

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия