Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (489/721) > >>

plcsoft:
Ба`х мама му!  :o :o
Значи всички човеци сме братчеди и вървим от многообразие към еднообразие! Така ли!
 Цъх, цъх защо тогава Твореца си е правил труда да създава това огромно разнообразие от флора, фауна и човекоподобни маймуни населяващи гънките на тази планета!? Само не се опитвайте с така интерпретираната от вас фашизоидна Еволюцийка!?  Някой олигофрении сигурно ще ви се вържат на акълите, но мен не ме бройте!? 

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Ноември 28, 2021, 10:50:47 pm ---Някой олигофрении сигурно ще ви се вържат на акълите, но мен не ме бройте!?
--- Край на цитат ---
Изпървом питаш ли нещо или не? Ако питаш, какво точно?
Ако не, както каза - да не те броим.

juliang:

--- Цитат на: Радико в Ноември 28, 2021, 09:58:31 pm ---Ми няма такова нещо това е някаква измислица.  Най простият пример:
Взимаш стотина животни от един вид примерно кучета, но от най различни породи. И ги оставяш в някакво място да живеят естествен живот. След известно количество поколения цялата популация ще бъде от една порода. Защото естествените предпочитания на женските са към най генетично различният мъжки екземпляр. Това важи не само за женските и не само за кучетата за всичко живо важи. И за появата на толкова много разновидности остава само другата вероятност "изкуствената еволюция"

--- Край на цитат ---
Ти с един замах отрече цялаат еволюция на Земята... :)
Добре, когато умишлено се опитваш да изтребиш една популация вируси (а ние правим това с всички сили и по всякакъв начин) - кои от мутациите ще останат? Сглобява се ваксина, която идентифицира вируса по шипчестия протеин. Дали мутацията с променен точно тоя шипчест протеин няма да има по-голям шанс за преживяване спрямо копието на оригинала, против който сме изготвили ваксината?
И имай предвид че тук се борим с нещо, дето има жизнен цикъл измерващ се  не с десетилетия, дори не с години а с дни. На практика за 1 месец са "превъртяни" десетки поколения. И всяка група, попаднала в човек е собствена вселена, която може да избира собствен път на развитие (т.е. мутация), тя не може да "обменя материал" с друга колония, поне не и в близките 100-200 поколения...
Напрво се учудвам че нямаме нова мутация всеки месец. Макар че... щом са стигнали до буквата "О"... явно за доста варинати дори не са ни уведомявали.

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 28, 2021, 11:09:44 pm ---Изпървом питаш ли нещо или не? Ако питаш, какво точно?
Ако не, както каза - да не те броим.

--- Край на цитат ---

Ами да, защото по-плиткоумна интерпретация до сега не бях чел. Честно ви казвам.
Но не се учудвам!
Иначе не е въпрос! Просто питам и не търся отговор. Щом едно "умче" може да интерпретира толкова семпло нещата от безкрайността. Какво да очакваш повече.........

Радико:

--- Цитат --- Цъх, цъх защо тогава Твореца си е правил труда да създава това огромно разнообразие от флора, фауна и човекоподобни маймуни   
--- Край на цитат ---
Plcsoft
Явно е голяма каша в главата ти по въпроса.
Израза естествена еволюцоия въобще не си корелира със доктрината за твореца Напротив този израз е инструмент в доктрина отричаща твореца.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия