Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
plcsoft:
Радико, понеже не успя по никакъв начин да дадеш смислен отговор на въпроса ми, то приятелю аз ще ти дам такъв - за мен -
Естествената Еволюция е тази Еволюция която протича съгласно реалностите на Живота във Всемира(Вселената) и в частност на нашата планета.
Тоест тя не противоречи на Творческите сили и на Твореца по никакъв начин, напротив допълва неговият замисъл и хармонизира нещата в негова полза.
Всичкото останало мозъчни напъни и ограничени интерпретации са бул-шитцъ, дет` се вика! Тоест това са частни случай на определението дадено по-горе! Но не винаги верни! Който е разбрал, добре! Който не, ряпа да яде и мозъка му да расте!!! :D
Радико:
Пишеш точно във стил "пикси"
Решаваш, че даден израз приляга по твой вкус на даден смисъл и край това е то. Ама че от 100 години и горница всички други хора по света придават друг смисъл на въпросният израз това за теб няма никакво значение. Пак да натъртя под естествена всички хора имат в предвид Дарвиновата хипотеза. Това, че според доста хора тя е погрешна това е съвсем друга бира. За да бъдеш правилно разбран трябва да използваш изразите в това им значение в което ги е приело обществото а не като Пикси да влагаш значения които само ти си интерпретираш.
Номак:
Липсващото звено в теорията на Дарвин за това че човек е пройзлязъл от маймуната ..?
Мда ..Дарвин нещо крие ...
Номак:
plcsoft,тази картинка е за теб-сам си направи изводите!
Моя съвет към теб е-дей са надупва и не чакай своя ред !
dmitarp:
За кучетата и мустангите. Както и кучетата така и конете са селектирани по желани белези, кой за каквото му е кеф. Поставени тези различни породи на диво, всички белези, които не стават за конкретната среда изчезват и става една порода, най приспособена към условията. Но ако вземем две еднакви групи от различни породи, едната е пуснем на воля в саваната, а другата в тундрата, ще се образуват две съвсем различни породи, приспособени към условията в които живеят. Само не знам защо коментирате неща за които и хал хабер си нямате. За протокола, имало е голямо различие между мустангите, живеещи в северните щати и тези в южните. Днес тези разлики са заличени поради намесата на хората, непрекъснато местят големи групи животни от едно място на друго, и въпреки това пак има съществени различия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия