Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Ноември 29, 2021, 07:29:17 pm ---Смъртността от експерименталните течности (ваксини) по официални щатски данни - справки файла...
П.п. Разбирателите и документалистите (троловете) да хващат да смятат проценти. 42086 парчета общо. Оная с косата е прибрала 1223.
--- Край на цитат ---
От колко дози поставени ваксини? Щото това е необходимо за да смятам проценти. Ако е от 10 млн ваксини, то 40 000 е под половин процент, а 1 223 е някъде далеч след десетичната запетайка.
Оставям те сам да се запознаеш към каква дата са данните въз оснонва на които е направено това изследване, и колко са били ваксинираните към тази дата. Аз вече намерих тези данни, и цифрата дори не е близо до 10 милиона - десетки пъти по-висока е.
Но неее... Саня во фолриде е най-обективния източник на информация ... а Витанчо е способен само да повтаря като папагал, не може да си напъне мозъчето да направи сметката.
Радико:
Много хора не са наясно колко опасни са тези хора които дирижират събитията. И колко опасно оръжие са хуйвейбините.
Така както заляха нета с помията за вредата от 5G докатио все още имаше опасност Китай да се включи активно и после изведнъж всичко спря да пише срещу 5G така заляха света включително и нашия форум със лъжливата си вяра във плоската земя. Ако се чудите за какво беше този бълвоч. Ами ето за какво, за да може тоя боклук да използва този довод:
--- Цитат --- Потенциалният бъдещ министър на селското стопанство от партията на Зелените Джем Йоздемир също подкрепя задължителното ваксиниране. Пред Радио "Дойчландфунк" той заяви: "Няма да допуснем онези, които се държат дисциплинирано и вярват на науката, а не на това, че Земята е плоска, да страдат заради хора, които са убедени, че се ползват със специални права".
--- Край на цитат ---
VITAN:
Хулио, FDA лъже?! Аз със общодостъпни статистики не се надбягвам. Те са за такива като теб. Напудрени, лустросани, направо Уау!
Не съм водичка, която се плиска напред-назад, накъдето я заклатиш...
Това с 5G не е нищо особено. САЩ искаше да изхвърли Китай като конкурент в тази много чувствителна сфера. Сферата на Big Brother. С 5G прехвърляш видео с HD качество в реално време, т.е. тракваш всеки, където си поставил камера. Това е цялата пушилка около 5G. Е, тия супер високи честоти не е ясно как действат на ДНК, но то бързо няма да стане ясно. Трябва много обективна статистика.
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Ноември 29, 2021, 08:18:32 pm ---МОЯТА ИЗГОРА
Не очаквах да си толкова елементарен страшно ме разочарова.
--- Край на цитат ---
Радвам се, че съм те разочаровал ;)
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Ноември 29, 2021, 08:45:32 pm ---От колко дози поставени ваксини? Щото това е необходимо за да смятам проценти. Ако е от 10 млн ваксини, то 40 000 е под половин процент, а 1 223 е някъде далеч след десетичната запетайка.
Оставям те сам да се запознаеш към каква дата са данните въз оснонва на които е направено това изследване, и колко са били ваксинираните към тази дата. Аз вече намерих тези данни, и цифрата дори не е близо до 10 милиона - десетки пъти по-висока е.
Но неее... Саня во фолриде е най-обективния източник на информация ... а Витанчо е способен само да повтаря като папагал, не може да си напъне мозъчето да направи сметката.
--- Край на цитат ---
Изнася ти да са много зад десетичната запетая щото са от бъркочите. Я да бяха зад десетичната запетая от вируса щеше да смучеш от десет отходни ями помия за да докажеш колко е опасен вируса и колко си прав! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия